تاریخ انتشار : دوشنبه 1 بهمن 1403 - 17:28
کد خبر : 616081

شیرینی نارگیلی خانگی: طعمی بهشتی در هر لقمه

شیرینی نارگیلی خانگی: طعمی بهشتی در هر لقمه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و خانگی شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعمی شیرین و بافت نرم و لطیف، دل هر کسی را می‌برد. تهیه این شیرینی در خانه بسیار آسان است و به مواد اولیه کمی نیاز دارد. در ادامه، طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه را به

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و خانگی

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعمی شیرین و بافت نرم و لطیف، دل هر کسی را می‌برد. تهیه این شیرینی در خانه بسیار آسان است و به مواد اولیه کمی نیاز دارد. در ادامه، طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

پودر نارگیل: 2 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: 1/2 پیمانه
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
پودر پسته یا بادام برای تزیین (اختیاری)

شیرینی نارگیلی خانگی: طعمی بهشتی در هر لقمه

طرز تهیه:

زدن سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ‌ها را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفید رنگ شود.
اضافه کردن شکر: شکر را به سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
اضافه کردن روغن و وانیل: روغن مایع و وانیل را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
اضافه کردن پودر نارگیل: پودر نارگیل را به مواد اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
قالب زدن شیرینی‌ها: با استفاده از قاشق یا قیف شیرینی‌پزی، مایه شیرینی را به شکل دلخواه روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، قرار دهید.
پختن شیرینی: فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند، در فر قرار دهید.
خنک کردن و سرو: پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شوند. سپس با پودر پسته یا بادام تزیین کرده و سرو کنید.

شیرینی نارگیلی خانگی: طعمی بهشتی در هر لقمه

نکات مهم:

پودر نارگیل: از پودر نارگیلی تازه و با کیفیت استفاده کنید تا شیرینی شما طعم بهتری داشته باشد.
سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ را قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید تا راحت‌تر زده شود.
هم زدن مواد: مواد را به آرامی و با دقت هم بزنید تا بافت شیرینی یکدست شود.
دمای فر: دمای فر را به دقت تنظیم کنید تا شیرینی‌ها به خوبی پخته شوند و نسوزند.
زمان پخت: زمان پخت شیرینی‌ها بسته به اندازه و ضخامت آن‌ها متفاوت است.
خنک کردن کامل: قبل از سرو شیرینی‌ها را کاملا خنک کنید تا بافت آن‌ها سفت شود.

نکات اضافی برای طعم بهتر:

می‌توانید به جای وانیل از عصاره بادام یا پرتقال استفاده کنید.
برای طعم متفاوت‌تر، می‌توانید کمی پودر دارچین یا زنجبیل به مواد اضافه کنید.
برای تزیین می‌توانید از شکلات آب شده یا کنجد نیز استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.