آمارتکستاریخ انتشار : شنبه 25 اسفند 1403 - 21:37
کد خبر : 617721

شیرینی شاه پسند: طعمی مجلسی و خاطره‌انگیز برای سفره عید

شیرینی شاه پسند: طعمی مجلسی و خاطره‌انگیز برای سفره عید

طرز تهیه شیرینی شاه پسند مجلسی برای عید شیرینی شاه پسند یکی از شیرینی‌های سنتی و مجلسی است که با طعم بی‌نظیر و ظاهر زیبایش، می‌تواند مهمان ویژه سفره عید شما باشد. در ادامه، دستور پخت این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم: مواد لازم: برای خمیر: آرد سفید: ۳ پیمانه پودر قند: ۱

طرز تهیه شیرینی شاه پسند مجلسی برای عید

شیرینی شاه پسند یکی از شیرینی‌های سنتی و مجلسی است که با طعم بی‌نظیر و ظاهر زیبایش، می‌تواند مهمان ویژه سفره عید شما باشد. در ادامه، دستور پخت این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:
برای خمیر:

آرد سفید: ۳ پیمانه

پودر قند: ۱ پیمانه

کره نرم شده: ۲۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

برای میانی شیرینی:

مغز گردوی خردشده: ۱ پیمانه

پودر قند: نصف پیمانه

دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری

برای تزئین:
زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد

خلال پسته یا بادام: به میزان لازم

شیرینی شاه پسند: طعمی مجلسی و خاطره‌انگیز برای سفره عید

طرز تهیه:
۱. تهیه خمیر:

در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده و پودر قند را با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا کاملاً کرِم مانند و یکدست شود.

زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم‌کم به مایه اضافه کنید. با دست یا همزن، خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود.

خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

۲. تهیه مایه میانی:

مغز گردوی خردشده، پودر قند و دارچین را در یک کاسه مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

۳. شکل‌دهی شیرینی:

خمیر را از یخچال خارج کنید و به‌اندازه یک گردو از آن بردارید.

هر تکه خمیر را با وردنه به شکل دایره‌ای نازک باز کنید.

کمی از مایه گردو را در وسط خمیر قرار دهید و دو طرف خمیر را به‌صورت نیم‌دایره روی هم بیاورید و فشار دهید تا بسته شود.

شیرینی‌ها را در سینی فر چرب‌شده یا روی کاغذ روغنی بچینید.

۴. تزئین شیرینی:

زرده تخم‌مرغ را هم بزنید و با کمک قلم مو، روی شیرینی‌ها بمالید.

خلال پسته یا بادام را روی شیرینی‌ها بپاشید.

۵. پخت شیرینی:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

شیرینی‌ها را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند.

پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

نکات مهم:

برای جلوگیری از خشک شدن خمیر، آن را به‌صورت پوشیده در یخچال قرار دهید.

اگر دوست دارید شیرینی‌ها براق‌تر شوند، می‌توانید بعد از پخت، کمی شربت قند رقیق روی آنها بریزید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.