تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
کد خبر : 612244

شیرینی دانمارکی خانگی؛ ترد و خوشمزه

شیرینی دانمارکی خانگی؛ ترد و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی، خوشمزه و ترد شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی‌های محبوب و لذیذ است که با لایه‌های نازک خمیر و فیلینگ‌های مختلف تهیه می‌شود. با کمی حوصله و دقت می‌توانید این شیرینی خوشمزه را در خانه نیز تهیه کنید. مواد لازم برای خمیر: آرد سفید: ۵۰۰ گرم شیر ولرم: ۲۵۰ میلی‌لیتر شکر:

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی، خوشمزه و ترد

شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی‌های محبوب و لذیذ است که با لایه‌های نازک خمیر و فیلینگ‌های مختلف تهیه می‌شود. با کمی حوصله و دقت می‌توانید این شیرینی خوشمزه را در خانه نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای خمیر:
آرد سفید: ۵۰۰ گرم
شیر ولرم: ۲۵۰ میلی‌لیتر
شکر: ۵۰ گرم
مخمر فوری: ۷ گرم
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۱ عدد
کره نرم: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای فیلینگ (به دلخواه):
خامه فرم گرفته
شکلات تخته‌ای
موز
گردو
دارچین
شکر
طرز تهیه:
خمیر مایه: مخمر، شکر و کمی از شیر ولرم را مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا فعال شود.
خمیر اصلی: در یک ظرف بزرگ، آرد، نمک و کره نرم را مخلوط کنید. سپس مخمر فعال شده، تخم‌مرغ و بقیه شیر را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
تخمیر اول: خمیر را در ظرفی چرب شده قرار دهید، روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
ور آمدن خمیر: خمیر ور آمده را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و هواي اضافي آن را بگيريد. سپس به شکل مستطيل درآورده و به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید.
آماده سازی فیلینگ: فیلینگ مورد نظر خود را آماده کنید. برای مثال، می‌توانید خامه فرم گرفته را با شکر و وانیل مخلوط کرده و روی خمیر بمالید یا شکلات تخته‌ای را آب کرده و روی خمیر بریزید.
رول کردن خمیر: خمیر را از عرض رول کرده و به قطعات دلخواه برش بزنید.
تخمیر دوم: برش‌های خمیر را در سینی فر چیده و روی آن‌ها را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مجدداً ور بیایند.
پخت: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. روی شیرینی‌ها را با زرده تخم‌مرغ مخلوط با شیر رومال کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند.
نکات مهم:

برای تهیه خمیر می‌توانید از دستگاه همزن برقی استفاده کنید.
برای فیلینگ می‌توانید از انواع میوه‌ها، مغزها و شکلات‌ها استفاده کنید.
برای تزیین شیرینی می‌توانید از پودر قند، شکلات رنده شده یا مغزها استفاده کنید.
می‌توانید به جای خمیر مایه از مایه خمیر خشک استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.