شیرینی دانمارکی خانگی؛ ترد و خوشمزه
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی، خوشمزه و ترد شیرینی دانمارکی یکی از شیرینیهای محبوب و لذیذ است که با لایههای نازک خمیر و فیلینگهای مختلف تهیه میشود. با کمی حوصله و دقت میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه نیز تهیه کنید. مواد لازم برای خمیر: آرد سفید: ۵۰۰ گرم شیر ولرم: ۲۵۰ میلیلیتر شکر:
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی، خوشمزه و ترد
شیرینی دانمارکی یکی از شیرینیهای محبوب و لذیذ است که با لایههای نازک خمیر و فیلینگهای مختلف تهیه میشود. با کمی حوصله و دقت میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه نیز تهیه کنید.
مواد لازم برای خمیر:
آرد سفید: ۵۰۰ گرم
شیر ولرم: ۲۵۰ میلیلیتر
شکر: ۵۰ گرم
مخمر فوری: ۷ گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخممرغ: ۱ عدد
کره نرم: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای فیلینگ (به دلخواه):
خامه فرم گرفته
شکلات تختهای
موز
گردو
دارچین
شکر
طرز تهیه:
خمیر مایه: مخمر، شکر و کمی از شیر ولرم را مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا فعال شود.
خمیر اصلی: در یک ظرف بزرگ، آرد، نمک و کره نرم را مخلوط کنید. سپس مخمر فعال شده، تخممرغ و بقیه شیر را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
تخمیر اول: خمیر را در ظرفی چرب شده قرار دهید، روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
ور آمدن خمیر: خمیر ور آمده را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و هواي اضافي آن را بگيريد. سپس به شکل مستطيل درآورده و به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.
آماده سازی فیلینگ: فیلینگ مورد نظر خود را آماده کنید. برای مثال، میتوانید خامه فرم گرفته را با شکر و وانیل مخلوط کرده و روی خمیر بمالید یا شکلات تختهای را آب کرده و روی خمیر بریزید.
رول کردن خمیر: خمیر را از عرض رول کرده و به قطعات دلخواه برش بزنید.
تخمیر دوم: برشهای خمیر را در سینی فر چیده و روی آنها را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مجدداً ور بیایند.
پخت: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. روی شیرینیها را با زرده تخممرغ مخلوط با شیر رومال کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند.
نکات مهم:
برای تهیه خمیر میتوانید از دستگاه همزن برقی استفاده کنید.
برای فیلینگ میتوانید از انواع میوهها، مغزها و شکلاتها استفاده کنید.
برای تزیین شیرینی میتوانید از پودر قند، شکلات رنده شده یا مغزها استفاده کنید.
میتوانید به جای خمیر مایه از مایه خمیر خشک استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0