تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 20:34 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 616757

شیرینی انگشتی: شیرینی خوشمزه و مخصوص عید با دستور پخت آسان

شیرینی انگشتی: شیرینی خوشمزه و مخصوص عید با دستور پخت آسان

با شیرینی انگشتی، سفره عید خود را رنگین کنید: طرز تهیه این شیرینی لذیذ شیرینی انگشتی، با طعم و عطر بی‌نظیر خود، یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار برای ایام عید نوروز است. این شیرینی خوشمزه و زیبا، زینت‌بخش سفره‌های عید و لحظات شیرین دورهمی‌های خانوادگی است. در این مقاله، طرز تهیه این شیرینی دلپذیر

با شیرینی انگشتی، سفره عید خود را رنگین کنید: طرز تهیه این شیرینی لذیذ

شیرینی انگشتی، با طعم و عطر بی‌نظیر خود، یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار برای ایام عید نوروز است. این شیرینی خوشمزه و زیبا، زینت‌بخش سفره‌های عید و لحظات شیرین دورهمی‌های خانوادگی است. در این مقاله، طرز تهیه این شیرینی دلپذیر را به طور کامل شرح می‌دهیم تا شما نیز بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم:

آرد: 300 گرم
پودر قند: 150 گرم
کره: 150 گرم (سرد و به قطعات کوچک تقسیم شده)
تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
پودر پسته یا پودر نارگیل: برای تزیین (اختیاری)

شیرینی انگشتی: شیرینی خوشمزه و مخصوص عید با دستور پخت آسان
طرز تهیه:

کره و پودر قند را مخلوط کنید: در یک کاسه بزرگ، کره سرد و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با استفاده از همزن برقی یا قاشق، آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ و نرم شود.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید: تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

آرد و بیکینگ پودر را الک کنید: آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید تا سبک شوند.

مواد خشک را به مخلوط اضافه کنید: کم کم مخلوط آرد را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا دست، مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط در حدی که مواد با هم ترکیب شوند کافی است.

خمیر را استراحت دهید: خمیر را در یک کیسه پلاستیکی یا ظرف دربسته قرار دهید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید. این کار باعث می‌شود خمیر سفت‌تر شود و کار با آن راحت‌تر باشد.

خمیر را شکل دهید: پس از استراحت خمیر، آن را از یخچال خارج کنید و روی یک سطح صاف که کمی آرد پاشیده‌اید، قرار دهید. خمیر را به ضخامت حدود نیم سانتیمتر باز کنید و با استفاده از قالب‌های شیرینی یا چاقو، به شکل دلخواه برش دهید.

شیرینی‌ها را در سینی فر بچینید: سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی‌های برش خورده را با فاصله مناسب در سینی بچینید.

شیرینی‌ها را بپزید: فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی شیرینی را در فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی‌ها طلایی شوند، بپزید.

شیرینی‌ها را تزیین کنید: پس از پخت شیرینی‌ها، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس می‌توانید آنها را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید.

نکات:

برای تهیه این شیرینی می‌توانید از قالب‌های شیرینی با طرح‌های مختلف استفاده کنید.
اگر خمیر خیلی نرم و چسبناک بود، می‌توانید کمی بیشتر آرد به آن اضافه کنید.
برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی‌ها، آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.