شیرینترین دستور خانگی: طرز تهیه شیره خرما
طرز تهیه شیره خرما خانگی، یک شیرینی طبیعی و مقوی شیره خرما، یک شیرینکننده طبیعی و بسیار مغذی است که میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این شیره سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدان است و میتواند جایگزین مناسبی برای شکر باشد. در ادامه مراحل تهیه شیره خرما را به صورت
طرز تهیه شیره خرما خانگی، یک شیرینی طبیعی و مقوی
شیره خرما، یک شیرینکننده طبیعی و بسیار مغذی است که میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این شیره سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدان است و میتواند جایگزین مناسبی برای شکر باشد. در ادامه مراحل تهیه شیره خرما را به صورت مرحله به مرحله توضیح میدهیم.
مواد لازم:
خرما: به مقدار دلخواه (بهتر است از خرماهای تازه و رسیده استفاده کنید)
آب: به مقدار لازم (بستگی به مقدار خرما دارد)
ابزار مورد نیاز:
قابلمه بزرگ
الک یا پارچه نخی تمیز
قاشق چوبی یا سیلیکونی
مراحل تهیه:
آمادهسازی خرما: خرماها را بشویید و هستههای آنها را جدا کنید. سپس خرماها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید تا راحتتر پخته شوند.
پختن خرما: خرماهای خرد شده را در قابلمه بریزید و به اندازهای آب اضافه کنید که روی خرماها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید خرماها به مدت 30 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا نرم شوند.
مخلوط کردن: پس از پختن خرماها، آنها را با استفاده از قاشق چوبی یا سیلیکونی به خوبی له کنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید.
صاف کردن: مخلوط حاصل را با استفاده از الک یا پارچه نخی تمیز صاف کنید تا هستهها و پوستهای خرما جدا شوند.
غلیظ کردن شیره: مخلوط صاف شده را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید آب اضافی آن تبخیر شود تا شیره غلیظ شود. حین پخت مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد.
بستهبندی: پس از غلیظ شدن شیره، آن را در شیشههای تمیز و خشک بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برای شیرینتر شدن شیره میتوانید از کمی آبلیمو استفاده کنید.
برای افزایش غلظت شیره میتوانید از حرارت کمتر و زمان پخت بیشتر استفاده کنید.
برای نگهداری طولانی مدت شیره، میتوانید آن را در فریزر قرار دهید.
از خرماهای با کیفیت و تازه استفاده کنید تا شیرهای خوش طعم و مغذی داشته باشید.
خواص شیره خرما:
منبع انرژی طبیعی
غنی از ویتامینها و مواد معدنی
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
تقویت سیستم ایمنی بدن
افزایش انرژی
مناسب برای افراد کم خون
شیره خرما را میتوانید به عنوان شیرینکننده طبیعی در انواع غذاها و نوشیدنیها استفاده کنید. همچنین میتوانید از آن برای تهیه کیک، شیرینی، دسر و … استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0