شیائومی می ۱۰ اولترا از نمایشگر TCL استفاده میکند
شیائومی می ۱۰ اولترا از نمایشگر TCL استفاده میکندشرکت چینی شیائومی بهتازگی ۱۰ ساله شده است و قصد دارد تا این رویداد را با ارائه مدلی خاص از گوشی می ۱۰ خود با نام می ۱۰ اولترا گرامی بدارد. متاسفانه تاییده شده است که می ۱۰ اولترا تنها مختص بازار چین بوده و بهصورت جهانی عرضه نخواهدشد. براساس شایعات و اخبار پیرامون این دستگاه، مهمترین ویژگی و تفاوت نسخه اولترا با نسخه عادی دوربین و نمایشگر اولد خمیده ۶٫۶۷ اینچی با نرخ تازهسازی ۱۲۰Hz است. براساس خبری رسمی در ویبو، شرکت TCL تامینکننده پنلهای اولد این دستگاه جدید خواهدبود.
نمایشگر می ۱۰ اولترا نهتنها قادر به نمایش درست و کامل رنگهای موجود در نمایشگرهای ۱۰ بیتی است بلکه قادر به پشتیبانی از ویدئوهای HDR 10 Plus نیز هست. نمایشگر این دستگاه علاوهبر نمایش پوشش طیف رنگی DCI-P3، از نسبت رنگی ۵۰۰۰۰۰۰:۱ نیز سود میبرد؛ روشنایی آن نیز به بیشاز ۱۱۲۰ نیت میرسد. درکنار نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتزی، نسخه اولترا از لمسها با نرخ ۲۴۰ هرتز هم پشتیبانی میکند. از دیگر ویژگیهای جذاب این نمایشگر جدید میتوان به ترمیمکننده حرکتی MECM و تاییدیه TUV اشار..
شیائومی می ۱۰ اولترا از نمایشگر TCL استفاده میکند
شرکت چینی شیائومی بهتازگی ۱۰ ساله شده است و قصد دارد تا این رویداد را با ارائه مدلی خاص از گوشی می ۱۰ خود با نام می ۱۰ اولترا گرامی بدارد. متاسفانه تاییده شده است که می ۱۰ اولترا تنها مختص بازار چین بوده و بهصورت جهانی عرضه نخواهدشد. براساس شایعات و اخبار پیرامون این دستگاه، مهمترین ویژگی و تفاوت نسخه اولترا با نسخه عادی دوربین و نمایشگر اولد خمیده ۶٫۶۷ اینچی با نرخ تازهسازی ۱۲۰Hz است. براساس خبری رسمی در ویبو، شرکت TCL تامینکننده پنلهای اولد این دستگاه جدید خواهدبود.
نمایشگر می ۱۰ اولترا نهتنها قادر به نمایش درست و کامل رنگهای موجود در نمایشگرهای ۱۰ بیتی است بلکه قادر به پشتیبانی از ویدئوهای HDR 10 Plus نیز هست. نمایشگر این دستگاه علاوهبر نمایش پوشش طیف رنگی DCI-P3، از نسبت رنگی ۵۰۰۰۰۰۰:۱ نیز سود میبرد؛ روشنایی آن نیز به بیشاز ۱۱۲۰ نیت میرسد. درکنار نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتزی، نسخه اولترا از لمسها با نرخ ۲۴۰ هرتز هم پشتیبانی میکند. از دیگر ویژگیهای جذاب این نمایشگر جدید میتوان به ترمیمکننده حرکتی MECM و تاییدیه TUV اشاره کرد که نویدبخش کاهش نورآبی مضر در نمایشگر است.
شرکت تامینکننده این پنلهای اولد یعنی TCL اعلام کردهاست که تولید نخستین پنل LCD خود به ضخامت ۲٫۴ میلیمتر، برایش به منزله یک نقطه عطف است. این پنل باریکترین پنل موجود در بازار و از دیگر پنلهای تولیدی TCL که هماکنون درحال تولید هستند ۲۰ درصد نازکتر است.
این نقطه عطف برای TCL پس از ۲ سال توسعهوتحقیق پیاپی و استفاده از معماری COF حاصل شد. به هرحال هنوز معلوم نیست در چه زمانی شاهد تولید انبوه این پنل خواهیم بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0