تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
کد خبر : 612651

شوید پلو با مرغ: طعمی بی‌نظیر که هرگز فراموش نخواهید کرد

شوید پلو با مرغ: طعمی بی‌نظیر که هرگز فراموش نخواهید کرد

طرز تهیه شوید پلو با مرغ: یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی شوید پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از عطر شوید تازه و طعم لذیذ مرغ، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذا به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید یک غذای

طرز تهیه شوید پلو با مرغ: یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی

شوید پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از عطر شوید تازه و طعم لذیذ مرغ، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذا به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید یک غذای مجلسی و خوش طعم را برای خانواده خود تهیه کنید.

مواد لازم:
برای مرغ:
مرغ: یک عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
برای پلو:
برنج: به مقدار لازم
شوید تازه: یک دسته
پیاز: یک عدد متوسط
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده کردن مرغ:

مرغ را به تکه‌های متوسط تقسیم کنید و بشویید.
پیاز را رنده کرده و به همراه نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده به مرغ اضافه کنید.
مواد را به خوبی مخلوط کرده و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
مرغ مزه دار شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
تهیه پلو:

برنج را از قبل خیس کنید و آبکش کنید.
شوید تازه را شسته و خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
برنج آبکش شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سبک شود.
شوید خرد شده، نمک و زعفران دم کرده را به برنج اضافه کرده و مخلوط کنید.
مواد را در قابلمه ریخته و به روش معمول دم کنید.
سرو:
بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و مرغ سرخ شده را روی آن بچینید. شوید پلو با مرغ را به همراه سالاد و ترشی سرو کنید.

نکات مهم:

برای طعم بهتر می‌توانید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
برای تزیین شوید پلو می‌توانید از خلال بادام، زرشک یا کشمش استفاده کنید.
اگر دوست دارید می‌توانید به مرغ کمی زعفران و دارچین اضافه کنید تا طعم آن غنی‌تر شود.
بهتر است از برنج ایرانی باکیفیت برای تهیه شوید پلو استفاده کنید.
برای دم کشیدن بهتر برنج، می‌توانید از یک لایه نان لواش در کف قابلمه استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.