شامی سویا خانگی: خوشمزهتر از چیزی که فکر میکنید!

طرز تهیه شامی سویا: یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی شامی سویا یک جایگزین عالی و سالم برای شامی گوشت است که سرشار از پروتئین و فیبر است. این غذا به سادگی قابل تهیه است و برای وعدههای ناهار و شام گزینه بسیار مناسبی است. مواد لازم: سویای خشک: 250 گرم (حدود 1 پیمانه) پیاز:
طرز تهیه شامی سویا: یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی
شامی سویا یک جایگزین عالی و سالم برای شامی گوشت است که سرشار از پروتئین و فیبر است. این غذا به سادگی قابل تهیه است و برای وعدههای ناهار و شام گزینه بسیار مناسبی است.
مواد لازم:
سویای خشک: 250 گرم (حدود 1 پیمانه)
پیاز: 1 عدد متوسط (رنده شده)
سیر: 2 حبه (رنده شده)
سیب زمینی پخته: 2 عدد متوسط (رنده شده)
تخم مرغ: 1 عدد
آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
نان تست خیس خورده و آب گرفته شده: 2 برش
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر به مقدار دلخواه
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
خیساندن سویا: سویا را به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شب در آب ولرم خیس کنید. سپس آب آن را تخلیه کرده و سویا را چند بار بشویید.
آماده سازی مواد: پیاز و سیر را رنده کنید. سیب زمینی پخته شده را پوست کنده و رنده کنید. نان تست را در آب خیس کرده و آب آن را خوب بگیرید.
مخلوط کردن مواد: همه مواد را به همراه ادویهها در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.
شکل دادن به شامیها: از مخلوط به اندازه نارنگی برداشته و با دست به شکل شامی فرم دهید.
سرخ کردن شامیها: در یک تابه مناسب، روغن را گرم کنید و شامیها را به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
نکات مهم:
برای طعمدار کردن بیشتر شامیها میتوانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری، شوید یا پیازچه استفاده کنید.
برای یک بافت نرمتر، میتوانید کمی آرد برنج به مواد اضافه کنید.
شامیهای آماده شده را میتوانید در فر نیز بپزید.
برای سرو، میتوانید شامیها را با سالاد، ماست یا سس دلخواه میل کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0