سوپ پای مرغ، غذایی لذیذ و مغذی برای شما

طرز تهیه سوپ پای مرغ: یک غذای مقوی و خوشمزه سوپ پای مرغ یک غذای مقوی و خوشمزه است که به راحتی در خانه تهیه میشود. این سوپ سرشار از کلاژن، ویتامینها و مواد معدنی است و برای تقویت استخوانها، بهبود سرماخوردگی و افزایش انرژی بدن بسیار مفید است. در این دستور، طرز تهیه سوپ
طرز تهیه سوپ پای مرغ: یک غذای مقوی و خوشمزه
سوپ پای مرغ یک غذای مقوی و خوشمزه است که به راحتی در خانه تهیه میشود. این سوپ سرشار از کلاژن، ویتامینها و مواد معدنی است و برای تقویت استخوانها، بهبود سرماخوردگی و افزایش انرژی بدن بسیار مفید است. در این دستور، طرز تهیه سوپ پای مرغ به روش خانگی و با طعمی بینظیر را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
پای مرغ: 8 عدد
پیاز: 1 عدد متوسط
هویج: 2 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
جعفری و گشنیز خرد شده: 1/2 پیمانه
جو پرک: 1/2 پیمانه (اختیاری)
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
آب لیمو ترش: به میزان لازم
مراحل تهیه
آمادهسازی پای مرغ: پای مرغها را به خوبی تمیز کنید و بشویید. ناخنهای آنها را جدا کنید و در صورت تمایل پوست آنها را نیز بگیرید.
پخت پای مرغ: پای مرغها را در یک قابلمه بریزید و به مقدار کافی آب اضافه کنید تا روی آنها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید پای مرغها بپزند و نرم شوند. این کار حدود 1 تا 2 ساعت طول میکشد. در طول پخت، کف روی آب را بگیرید.
اضافه کردن سبزیجات: پیاز را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. هویج و سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و به صورت دلخواه خرد کنید. بعد از اینکه پای مرغها نرم شدند، پیاز، هویج و سیب زمینی را به قابلمه اضافه کنید.
اضافه کردن جو پرک (اختیاری): در صورت تمایل میتوانید در این مرحله جو پرک را نیز به سوپ اضافه کنید.
ادویه و چاشنی: نمک، فلفل و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید سوپ برای مدت 30 دقیقه دیگر بپزد تا سبزیجات نیز نرم شوند.
اضافه کردن سبزیجات تازه: در اواخر پخت، جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
سرو سوپ: سوپ پای مرغ را در ظرفهای مناسب بریزید و با آب لیمو ترش تازه سرو کنید.

نکات مهم
برای تهیه سوپ پای مرغ میتوانید از پای مرغ تازه یا منجمد استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از قلم گاو یا گوسفند نیز در کنار پای مرغ استفاده کنید.
میزان آب اضافه شده به سوپ بستگی به غلظت دلخواه شما دارد.
برای تزیین سوپ میتوانید از جعفری و گشنیز خرد شده، برشهای لیمو ترش و یا نان تست استفاده کنید.
خواص سوپ پای مرغ
سوپ پای مرغ سرشار از کلاژن است که برای سلامت پوست، مو و ناخنها بسیار مفید است. همچنین این سوپ حاوی ویتامینها و مواد معدنی مختلفی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. سوپ پای مرغ به دلیل داشتن کلاژن و سایر مواد مغذی، برای بهبود دردهای مفاصل و استخوانها نیز توصیه میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0