سوپ سیبزمینی و بیکن: یک آغوش گرم در روزهای سرد

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن: یک غذای راحت و خوشمزه سوپ سیب زمینی و بیکن یک غذای کلاسیک و دلچسب است که در روزهای سرد سال بسیار لذت بخش است. این سوپ ترکیبی از طعم غنی بیکن، نرمی سیب زمینی و عطر دلپذیر سبزیجات است. مواد لازم: سیب زمینی متوسط: 4 عدد (پوست
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن: یک غذای راحت و خوشمزه
سوپ سیب زمینی و بیکن یک غذای کلاسیک و دلچسب است که در روزهای سرد سال بسیار لذت بخش است. این سوپ ترکیبی از طعم غنی بیکن، نرمی سیب زمینی و عطر دلپذیر سبزیجات است.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: 4 عدد (پوست گرفته و مکعبی خرد شده)
پیاز بزرگ: 1 عدد (خرد شده)
هویج متوسط: 2 عدد (خرد شده)
کرفس ساقه: 2 عدد (خرد شده)
بیکن خرد شده: 200 گرم
سیر: 2 حبه (رنده شده)
آب مرغ: 1.5 لیتر
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: 2 لیوان
خامه: 1 لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
جعفری خرد شده (برای تزئین): به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
تفت دادن بیکن و سبزیجات:
بیکن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی و ترد شود.
بیکنها را از قابلمه خارج کرده و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
پیاز، هویج و کرفس را در چربی باقیمانده از بیکن تفت دهید تا نرم شوند.
سیر رنده شده را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
پختن سیب زمینی و اضافه کردن مایعات:
سیب زمینیهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
آب مرغ را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
حرارت را کم کرده و اجازه دهید سوپ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا سیب زمینیها نرم شوند.
تهیه سس غلیظ کننده:
در یک کاسه کوچک، آرد را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط آرد و آب را به آرامی به سوپ اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود.
شیر و خامه را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
چاشنی و سرو:
نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بیکنهای ترد شده را روی سوپ بپاشید و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
سوپ را داغ سرو کنید.
نکات:
برای طعم بهتر میتوانید از انواع سبزیجات معطر مانند آویشن، رزماری یا برگ بو استفاده کنید.
اگر سوپ شما خیلی غلیظ بود، میتوانید کمی آب مرغ یا آب اضافه کنید.
برای یک سوپ کرمیتر، میتوانید بخشی از سیب زمینیهای پخته را با کمی شیر در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید و سپس به سوپ اضافه کنید.
برای یک وعده غذایی کاملتر، میتوانید سوپ را با نان تست یا نان سیر سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0