آمارتکستاریخ انتشار : یکشنبه 26 اسفند 1403 - 12:46
کد خبر : 617731

سوپ جو با شیر و خامه: پیش‌غذایی گرم و لذیذ برای افطارهای بهاری

سوپ جو با شیر و خامه: پیش‌غذایی گرم و لذیذ برای افطارهای بهاری

طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه؛ پیش‌غذای خوشمزه و مقوی برای افطار سوپ جو با شیر و خامه، یک پیش‌غذای گرم، مقوی و لذیذ است که به‌دلیل ترکیب جو پرخاصیت و طعم خامه‌ای آن، گزینه‌ای عالی برای افطار محسوب می‌شود. این سوپ ساده و سریع آماده می‌شود و انرژی از دست‌رفته در طول

طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه؛ پیش‌غذای خوشمزه و مقوی برای افطار

سوپ جو با شیر و خامه، یک پیش‌غذای گرم، مقوی و لذیذ است که به‌دلیل ترکیب جو پرخاصیت و طعم خامه‌ای آن، گزینه‌ای عالی برای افطار محسوب می‌شود. این سوپ ساده و سریع آماده می‌شود و انرژی از دست‌رفته در طول روز را به شما بازمی‌گرداند. در ادامه، دستور پخت این سوپ خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

جو پوست‌کنده: نصف پیمانه

شیر: ۲ پیمانه

خامه: ۱ پیمانه

آب مرغ یا آب: ۳ پیمانه

پیاز کوچک: ۱ عدد (اختیاری)

هویج رنده‌شده: ۱ عدد

کره: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

جعفری خردشده: برای تزئین

سوپ جو با شیر و خامه: پیش‌غذایی گرم و لذیذ برای افطارهای بهاری

طرز تهیه:
۱. آماده‌سازی جو:

جو را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

۲. پخت جو:

در یک قابلمه، کره را ذوب کنید و پیاز خردشده (در صورت استفاده) را تفت دهید تا طلایی شود.

جو را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم‌دار شود.

آب مرغ یا آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید جو به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزد تا کاملاً نرم شود.

۳. اضافه کردن مواد دیگر:

هویج رنده‌شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر بپزد.

شیر و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.

نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و سوپ را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا غلظت مورد نظر را پیدا کند.

۴. تزئین و سرو:

سوپ را در ظرف مناسب بکشید و با جعفری خردشده تزئین کنید.

نکات مهم:

اگر دوست دارید سوپ غلیظ‌تر باشد، می‌توانید از کمی آرد یا نشاسته ذرت برای غلظت بیشتر استفاده کنید.

برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توانید از سیر رنده‌شده نیز استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.