آمارتکستاریخ انتشار : پنجشنبه 10 آبان 1403 - 13:11
کد خبر : 613565

سوجوق انار خانگی: طعمی بهشتی در هر لقمه

سوجوق انار خانگی: طعمی بهشتی در هر لقمه

طرز تهیه سوجوق انار خانگی، یک شیرینی سنتی خوشمزه سوجوق انار یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعمی ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه سوجوق انار خانگی، به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. مواد

طرز تهیه سوجوق انار خانگی، یک شیرینی سنتی خوشمزه

سوجوق انار یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعمی ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه سوجوق انار خانگی، به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

آب انار: 1 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
نشاسته گل: 50 گرم
گلاب: نصف پیمانه
پودر نارگیل: به مقدار لازم
زعفران دم کرده (اختیاری): برای رنگ و طعم بهتر

سوجوق انار خانگی: طعمی بهشتی در هر لقمه

 

طرز تهیه:

آماده سازی نشاسته: نشاسته گل را در کمی آب سرد حل کنید تا گلوله نشود.
پخت شربت: آب انار و شکر را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و شربت به غلظت مناسب برسد.
اضافه کردن نشاسته: مخلوط نشاسته و آب سرد را به شربت در حال جوش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شربت غلیظ شود و به کف ظرف بچسبد.
اضافه کردن گلاب و زعفران: گلاب و زعفران دم کرده را به شربت اضافه کرده و مخلوط کنید.
تهیه سوجوق: یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید. کف دست خود را چرب کنید و مقداری از مواد را برداشته و به شکل لوله درآورید. سپس روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید.
خشک کردن سوجوق: سینی را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سوجوق‌ها سفت شوند.

نکات مهم:

برای اینکه سوجوق‌ها شکل بهتری بگیرند، می‌توانید از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
برای تزیین سوجوق‌ها می‌توانید از پودر پسته، بادام یا کنجد استفاده کنید.
مدت زمان پخت شربت به نوع حرارت و مقدار مواد اولیه بستگی دارد.
برای اینکه سوجوق‌ها نرم‌تر شوند، می‌توانید به جای نشاسته گل از نشاسته ذرت استفاده کنید.

سوجوق انار را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برای طعم بهتر می‌توانید از آب انار ترش استفاده کنید.
اگر دوست دارید سوجوق‌های شما طعم متفاوتی داشته باشند، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین یا هل استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.