آمارتکستاریخ انتشار : چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 16:15
کد خبر : 617604

سفر به مزه های کهن: آموزش تهیه لقمه ترونی، کباب قلقلی خوشمزه

سفر به مزه های کهن: آموزش تهیه لقمه ترونی، کباب قلقلی خوشمزه

لقمه ترونی، سفری به طعم اصیل ایرانی؛ طرز تهیه کباب قلقلی با عطر و طعمی ماندگار لقمه ترونی، که در برخی مناطق ایران به آن کباب قلقلی نیز گفته می‌شود، با استفاده از گوشت چرخ کرده، پیاز، آرد نخودچی و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. طعم بی‌نظیر این غذا، ناشی از ترکیب هنرمندانه این مواد اولیه

لقمه ترونی، سفری به طعم اصیل ایرانی؛ طرز تهیه کباب قلقلی با عطر و طعمی ماندگار

لقمه ترونی، که در برخی مناطق ایران به آن کباب قلقلی نیز گفته می‌شود، با استفاده از گوشت چرخ کرده، پیاز، آرد نخودچی و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. طعم بی‌نظیر این غذا، ناشی از ترکیب هنرمندانه این مواد اولیه و استفاده از ادویه‌های مخصوص است.

در ادامه، شما را با طرز تهیه این غذای اصیل و خوش‌طعم آشنا می‌کنیم:

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته: 1 عدد متوسط
آرد نخودچی: 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک کاسه مناسب، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.
از مخلوط گوشت، به اندازه یک گردو بردارید و به شکل قلقلی‌های کوچک درآورید.
در یک تابه مناسب، روغن را گرم کنید و قلقلی‌ها را در آن تفت دهید تا از همه طرف سرخ و طلایی شوند.
قلقلی‌های سرخ شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
در همان تابه، مقداری روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. رب را تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
مقداری آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سس بجوشد.
قلقلی‌های سرخ شده را به سس اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید غذا به مدت 15-20 دقیقه بپزد تا قلقلی‌ها طعم سس را به خود بگیرند.
لقمه ترونی را با نان یا برنج سرو کنید.

 سفر به مزه های کهن: آموزش تهیه لقمه ترونی، کباب قلقلی خوشمزه
نکات مهم:

برای طعم بهتر، می‌توانید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
مقدار آرد نخودچی را می‌توانید بر اساس میزان آب پیاز تنظیم کنید.
برای تهیه سس غلیظ‌تر، می‌توانید از مقدار بیشتری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
در صورت تمایل، می‌توانید مقداری سبزیجات معطر مانند جعفری یا گشنیز خرد شده به سس اضافه کنید.
لقمه ترونی، با طعم و عطر بی‌نظیر خود، می‌تواند یک انتخاب عالی برای وعده‌های غذایی شما باشد. شما می‌توانید با تهیه این غذای اصیل، طعم دلپذیر غذاهای ایرانی را به سفره خود هدیه دهید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.