سفری به دنیای عطرها با خوراک مرغ رزماری و زنجبیل
خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل: طعمی بینظیر و عطرآگین خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که ترکیبی دلپذیر از طعمها را به همراه دارد. رزماری به این غذا عطر و طعم بینظیری میبخشد و زنجبیل نیز طعم تندی ملایمی به آن میافزاید. این غذا را میتوانید به
خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل: طعمی بینظیر و عطرآگین
خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که ترکیبی دلپذیر از طعمها را به همراه دارد. رزماری به این غذا عطر و طعم بینظیری میبخشد و زنجبیل نیز طعم تندی ملایمی به آن میافزاید. این غذا را میتوانید به عنوان غذای اصلی یا همراه با سایر غذاها سرو کنید.
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴ عدد (یا به مقدار دلخواه)
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
رزماری تازه یا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
سبزیجات دلخواه برای تزیین (مانند جعفری یا ریحان)
طرز تهیه:
آمادهسازی مرغ: سینههای مرغ را شسته و خشک کنید. سپس آنها را به قطعات دلخواه برش بزنید.
تفت دادن پیاز و سیر: پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
اضافه کردن مرغ و ادویهها: مرغهای برش خورده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. سپس رزماری خشک، زنجبیل رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به مرغها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
پختن مرغ: به مرغها آب لیمو ترش اضافه کرده و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید مرغها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم پخته شوند تا نرم و آبدار شوند.
سرو کردن: خوراک مرغ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. این غذا را میتوانید به همراه برنج، پاستا یا نان سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، میتوانید از رزماری تازه استفاده کنید.
اگر زنجبیل تازه در دسترس ندارید، میتوانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.
برای رنگ و طعم بهتر، میتوانید از کمی زعفران نیز استفاده کنید.
برای تهیه سس غلیظتر، میتوانید در انتهای پخت، کمی آرد گندم را در کمی روغن تفت داده و به مواد اضافه کنید.
نکات تکمیلی:
برای تهیه یک غذای کاملتر، میتوانید به این خوراک سبزیجات دلخواه مانند هویج، فلفل دلمه و نخود فرنگی اضافه کنید.
این غذا را میتوانید در فر نیز بپزید. برای این کار، مواد را در ظرف مناسب چیده و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
برای طعم متفاوتتر، میتوانید از انواع دیگری از گوشت مانند ران مرغ یا گوشت قرمز استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0