تاریخ انتشار : شنبه 12 آبان 1403 - 11:24 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 613584

سفری به دل پاییز با کسرول نارنگی و سیب‌زمینی شیرین

سفری به دل پاییز با کسرول نارنگی و سیب‌زمینی شیرین

کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی: یک دسر پاییزی دلچسب کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی یک دسر فرانسوی خوشمزه و گرم است که ترکیبی دلپذیر از طعم شیرین سیب زمینی شیرین و ترش و شیرین نارنگی است. این دسر برای فصل پاییز بسیار مناسب است و می‌تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های

کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی: یک دسر پاییزی دلچسب

کسرول سیب زمینی شیرین و نارنگی یک دسر فرانسوی خوشمزه و گرم است که ترکیبی دلپذیر از طعم شیرین سیب زمینی شیرین و ترش و شیرین نارنگی است. این دسر برای فصل پاییز بسیار مناسب است و می‌تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی باشد.

مواد لازم:

سیب زمینی شیرین: ۴ عدد متوسط (حدود ۸۰۰ گرم)
نارنگی: ۶ عدد (بدون پوست و بخش سفید)
شکر: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
هل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک: به مقدار کم
بادام خرد شده: برای تزیین

طرز تهیه:
آماده‌سازی مواد:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
سیب زمینی شیرین‌ها را پوست کنده و به مکعب‌های کوچک برش بزنید.
نارنگی‌ها را پوست کنده و بخش سفید آن را جدا کنید. سپس به قطعات کوچک برش بزنید.

سفری به دل پاییز با کسرول نارنگی و سیب‌زمینی شیرین

پخت سیب زمینی شیرین:

سیب زمینی‌های برش خورده را در یک قابلمه با آب به همراه کمی نمک بجوشانید تا نرم شوند. سپس آب آن را تخلیه کنید.

تهیه مخلوط کسرول:

در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی شیرین پخته شده، نارنگی، شکر، کره نرم شده، تخم مرغ، آرد، دارچین، هل و نمک را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آید.

چیدن در ظرف:

مواد آماده شده را در یک ظرف پیرکس یا ظرف فر مناسب بریزید.
سطح کسرول را با بادام خرد شده تزیین کنید.

ظرف کسرول را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا روی آن طلایی شود و داخل آن بپزد.

سرو:

پس از پخت کامل، کسرول را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن را به همراه بستنی وانیلی یا خامه سرو کنید.

نکات مهم:

برای طعم بهتر می‌توانید از انواع ادویه‌های دیگر مانند زنجبیل یا میخک نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید کسرول شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.
برای یک بافت نرم‌تر، می‌توانید کمی شیر به مواد اضافه کنید.
می‌توانید از نارنگی‌های دیگر مانند پرتقال یا گریپ فروت نیز استفاده کنید.

برای یک بافت غلیظ‌تر، می‌توانید کمی آرد ذرت به مواد اضافه کنید.
برای تزیین می‌توانید از انواع مغزها و میوه‌های خشک استفاده کنید.
این کسرول را می‌توانید به صورت سرد یا گرم میل کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.