آمارتکستاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 - 18:18
کد خبر : 616802

سالاد کولسای فرانسوی یک سالاد کلاسیک و خوشمزه

سالاد کولسای فرانسوی یک سالاد کلاسیک و خوشمزه

سالاد کلم فرانسوی: یک غذای کلاسیک و خوشمزه سالاد کولسای فرانسوی یک سالاد کلاسیک و خوشمزه است که به عنوان یک پیش غذا یا در کنار غذای اصلی سرو می‌شود. این سالاد از کلم خرد شده، هویج رنده شده و یک سس مخصوص تهیه می‌شود. در اینجا طرز تهیه سالاد کولسای فرانسوی به روش اصیل

سالاد کلم فرانسوی: یک غذای کلاسیک و خوشمزه

سالاد کولسای فرانسوی یک سالاد کلاسیک و خوشمزه است که به عنوان یک پیش غذا یا در کنار غذای اصلی سرو می‌شود. این سالاد از کلم خرد شده، هویج رنده شده و یک سس مخصوص تهیه می‌شود. در اینجا طرز تهیه سالاد کولسای فرانسوی به روش اصیل و با تمام نکات ریز آن ارائه شده است:

مواد لازم:

کلم سفید: یک عدد متوسط (حدود 500 گرم)
هویج: 2 عدد متوسط
پیازچه: 3-4 ساقه
جعفری تازه: چند شاخه برای تزئین
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:

سس مایونز: نصف فنجان
ماست: نصف فنجان (ترجیحاً ماست یونانی)
خردل: 1 قاشق چایخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

سالاد کولسای فرانسوی یک سالاد کلاسیک و خوشمزه
طرز تهیه:

آماده سازی سبزیجات:

کلم را به صورت خلالی نازک خرد کنید. می‌توانید از رنده یا غذاساز نیز برای این کار استفاده کنید.
هویج را پوست بکنید و با رنده ریز، رنده کنید.
پیازچه را به صورت حلقه‌های نازک خرد کنید.

تهیه سس:

سس مایونز، ماست، خردل، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.

ترکیب سالاد:

کلم خرد شده، هویج رنده شده و پیازچه خرد شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
سس را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با سس پوشانده شوند.

استراحت:

سالاد را به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

سرو:

سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.

نکات:

می‌توانید برای طعم بهتر، از سرکه سیب یا سرکه بالزامیک به جای آبلیمو استفاده کنید.
در صورت تمایل، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند کرفس، خیار یا فلفل دلمه‌ای نیز در سالاد استفاده کنید.
می‌توانید برای طعم تندتر، کمی فلفل قرمز به سس اضافه کنید.
برای اینکه سالاد کولسای شما تردتر شود، می‌توانید کلم خرد شده را به مدت 15-20 دقیقه در آب یخ خیس کنید.
برای ماندگاری بیشتر، سالاد را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.