تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
کد خبر : 611739

سالاد پاستا خامه‌ای و کرفسی: طعمی تازه و دلچسب

سالاد پاستا خامه‌ای و کرفسی: طعمی تازه و دلچسب

سالاد پاستا خامه‌ای با کرفس: یک غذای سبک و خوشمزه مواد لازم: پاستای کوتاه (مانند پاستا فتوچینی یا پنه) کرفس ساطوری شده هویج رنده شده سیب سبز رنده شده پیازچه خرد شده گردو خرد شده ماست چکیده یا خامه آبلیمو نمک و فلفل به مقدار دلخواه طرز تهیه: پختن پاستا: پاستا را طبق دستور روی

سالاد پاستا خامه‌ای با کرفس: یک غذای سبک و خوشمزه

مواد لازم:

پاستای کوتاه (مانند پاستا فتوچینی یا پنه)
کرفس ساطوری شده
هویج رنده شده
سیب سبز رنده شده
پیازچه خرد شده
گردو خرد شده
ماست چکیده یا خامه
آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه:

پختن پاستا: پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید. برای جلوگیری از چسبیدن پاستاها، کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.
آماده سازی مواد: کرفس، هویج و سیب سبز را ریز خرد یا رنده کنید. پیازچه و گردو را نیز خرد کنید.
مخلوط کردن مواد: پاستای آبکش شده را به همراه کرفس، هویج، سیب، پیازچه و گردو در یک ظرف بزرگ بریزید.
سس: در یک کاسه جداگانه، ماست چکیده یا خامه، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
اضافه کردن سس: سس تهیه شده را به مواد سالاد اضافه کرده و همه چیز را به آرامی مخلوط کنید تا سس به همه جای سالاد برسد.
تزیین و سرو: سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمی پیازچه یا گردو تزیین کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از انواع مختلف پاستا استفاده کنید.
به جای ماست چکیده یا خامه، می‌توانید از ماست یونانی یا پنیر خامه‌ای استفاده کنید.
برای طعم تندتر، می‌توانید از کمی خردل یا سس خردل به سس سالاد اضافه کنید.
برای یک سالاد رنگارنگ‌تر، می‌توانید از انواع دیگر سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای، خیار یا کاهو استفاده کنید.
این سالاد را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.