سالاد مرغ کاری: تجربه ای به یاد ماندنی از طعم های هند در خانه شما
![سالاد مرغ کاری: تجربه ای به یاد ماندنی از طعم های هند در خانه شما سالاد مرغ کاری: تجربه ای به یاد ماندنی از طعم های هند در خانه شما](https://cafehdanesh.ir/wp-content/uploads/2024/07/aa-2-620x370.webp)
سالاد مرغ کاری: تجربه ای به یاد ماندنی از طعم های هند در خانه شما با این دستور پخت ساده، میتوانید به راحتی این سالاد رنگارنگ و خوش طعم را در منزل خود تهیه کنید. مواد لازم برای 2 نفر: سیب (اختیاری): 1 عدد ساقه کرفس: 2 عدد سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری پیاز
سالاد مرغ کاری: تجربه ای به یاد ماندنی از طعم های هند در خانه شما
با این دستور پخت ساده، میتوانید به راحتی این سالاد رنگارنگ و خوش طعم را در منزل خود تهیه کنید.
مواد لازم برای 2 نفر:
سیب (اختیاری): 1 عدد
ساقه کرفس: 2 عدد
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ریز: 1 عدد
بادام هندی بو داده: 1/4 پیمانه
پودر کاری: 2 قاشق غذاخوری
کشمش: 1/4 پیمانه
سینه مرغ: 1 عدد
سس مایونز: 1/2 پیمانه
گشنیز تازه: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
مراحل پخت:
مرحله 1: مزهدار کردن مرغ
سینه مرغ را با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به خوبی مزهدار کنید.
مخلوط را روی مرغ بمالید و سپس آن را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمدار شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله 2: پختن مرغ
سینه مرغ را در فر از پیش گرمشده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا به طور کامل بپزد.
اگر فر در دسترس نیست، مرغ را به تکههای کوچکتر تقسیم کرده و در تابه با مقدار کمی روغن سرخ یا گریل کنید.
مرحله 3: آمادهسازی سبزیجات
ساقههای کرفس را خرد کنید و بشویید.
پیاز قرمز را به شکل نگینی خرد کنید.
سیب را پوست بکنید و به قطعات کوچک برش بزنید.
مواد را در کاسهای بزرگ آماده نگه دارید.
مرحله 4: ترکیب مواد
پس از پخت و کمی خنک شدن مرغ، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
مرغ خردشده، کرفس، پیاز قرمز خردشده، سیب، بادام هندی بو داده و کشمش را به کاسهی حاوی سبزیجات اضافه کنید.
مرحله 5: تهیه سس
در یک کاسه کوچک، سس مایونز، سرکه، پودر کاری، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
مرحله 6: سرو سالاد
سس را روی سالاد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا تمام مواد به طور یکسان به سس آغشته شوند.
سالاد را با گشنیز تازه و گردو خرد شده تزئین کنید.
سالاد را بلافاصله سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید!
مواد لازم برای سس:
سس مایونز: 1/2 پیمانه
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
پودر کاری: 2 قاشق غذاخوری (میزان آن را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید)
فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار لازم
مراحل آمادهسازی سس:
در یک کاسه کوچک، سس مایونز، سرکه سفید، پودر کاری، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد را به خوبی هم بزنید تا سس یکدست و کرمی شود.
اگر سس غلیظ بود، میتوانید با اضافه کردن کمی سرکه یا آب آن را رقیقتر کنید.
مرحله 6: آغشته کردن مواد به سس
سس آماده شده را به کاسه حاوی مرغ، سبزیجات، بادام هندی و کشمش اضافه کنید.
مواد را به آرامی هم بزنید تا تمام قسمتهای سالاد به طور یکنواخت با سس پوشانده شوند.
از ورز دادن بیش از حد مواد خودداری کنید تا انسجام سالاد حفظ شود.
مرحله 7: تزیین و سرو سالاد
گشنیز تازه خرد شده را روی سالاد بپاشید تا عطر و ظاهری دلنشین به آن ببخشید.
سالاد را در ظرف مورد نظر خود بریزید و بلافاصله سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0