سازنده «انتهای خیابان پاستور» به «نردبان» میآید
سازنده «انتهای خیابان پاستور» به «نردبان» میآید سینماپرس: جدیدترین قسمت از برنامه نردبان با حضور محسن خان جهانی و نمایش مستندهایی با حال و هوای انتخابات روی آنتن میرود. به گزارش سینماپرس، یکصد و نود و سومین برنامه تلویزیونی «نردبان»، امروز جمعه ۱ تیر ماه روی آنتن شبکه مستند سیما میرود. این قسمت از برنامه
سازنده «انتهای خیابان پاستور» به «نردبان» میآید
سینماپرس: جدیدترین قسمت از برنامه نردبان با حضور محسن خان جهانی و نمایش مستندهایی با حال و هوای انتخابات روی آنتن میرود.
به گزارش سینماپرس، یکصد و نود و سومین برنامه تلویزیونی «نردبان»، امروز جمعه ۱ تیر ماه روی آنتن شبکه مستند سیما میرود. این قسمت از برنامه حال و هوای انتخاباتی داشته و سراغ مستندهایی رفته که مستقیم یا غیرمستقیم به این اتفاق مهم در کشورمان پرداختهاند.
مهمان این قسمت از نردبان، محسن خانجهانی کارگردان و مستندساز نامآشنای کشور است. او در گفتگو با حامد شکیبانیا درباره تجربههای فیلمسازی مستند و کارهای خود از جمله مستندهای «صندلی شمارهی ۲۵۷»، «انتهای خیابان پاستور»، «یک میخ و چند کت»، «برد برد»، «آزادراه» و «پیروزی نزدیک است» سخن میگوید.
خانجهانی در کارنامه کاری خود چند فیلم مستند در موضوع انتخابات ساخته و نگاهی به مقام ریاستجمهوری در ایران و مجلس شورای داشته است؛ مستند «انتهای خیابان پاستور» درباره انتخاب دوره اول ریاست جمهوری حسن روحانی است و فیلم مستند «برد-برد» درباره اهالی یک روستا است که درگیر جواب دادن به پیامک رئیسجمهور هستند و از طرفی میخواهند مذاکرات جهانی را با مذاکرات داخلی روستای خود رقم بزنند و درمورد کمبود آب مذاکره کنند. مستندهای «یک میخ و چند کت» و «صندلی شماره ۲۵۷» نیز درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان زنجان و شهرستان ماهنشان است.
همچنین بخشهایی از مستند «من انرژی هستهای نیستم» ساخته مهدی قربانپور مرور میشود. در خلاصه داستان این مستند آمده است: «پرتوهای رادیو اکتیو در شهر ساحلی رامسر، دستمایه حضور کاندیداها در انتخابات شورای اسلامی شهر میشود.»
در بخش مستندهای خارجی نیز مروری بر مستند «اتاق جنگ» ساخته دیای. پنه بیکر و کریس هگدوس میشود و بسته پیشنهادی تماشای فیلم مستند این هفته نردبان، اختصاص به مستندهای انتخاباتی در کشورهای مختلف دارد. در همین بسته مستندهای رئیس جمهور (انتخابات زیمباوه در سال ۲۰۱۸)، همه در: مبارزه برای دمکراسی/۲۰۲۰، اژدها را بکشید (آمریکا/۲۰۱۹)، یک انتخابات آفریقایی (انتخابات غنا در سال ۲۰۰۸)، ایالت پسران (آمریکا/۲۰۲۰)، اخلال در دموکراسی (انتخابات ایتالیا در سال ۲۰۱۸)، روز انتخابات: لنزی در سراسر آمریکا (آمریکا/۲۰۱۷) و «چگونه در یک انتخابات تقلب کنیم» : تاریخ نژادپرستان رقابتهای ریاست جمهوری سال ۱۸۷۶ (آمریکا/۲۰۲۳) مرور میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0