تاریخ انتشار : دوشنبه 24 دی 1403 - 15:34
کد خبر : 615905

سارما، طعم اصیل صربستان در خانه شما

سارما، طعم اصیل صربستان در خانه شما

طرز تهیه سارما، غذای اصیل صربستان سارما یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار صربستان است که با گوشت چرخ‌کرده و برگ کلم پیچ تهیه می‌شود. این غذا طعم بی‌نظیری دارد و در بسیاری از کشورهای بالکان نیز محبوب است. در ادامه، طرز تهیه سارما را به همراه نکات و فوت‌و‌فن‌های آن برای شما آماده کرده‌ایم:

طرز تهیه سارما، غذای اصیل صربستان

سارما یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار صربستان است که با گوشت چرخ‌کرده و برگ کلم پیچ تهیه می‌شود. این غذا طعم بی‌نظیری دارد و در بسیاری از کشورهای بالکان نیز محبوب است. در ادامه، طرز تهیه سارما را به همراه نکات و فوت‌و‌فن‌های آن برای شما آماده کرده‌ایم:

مواد لازم:

برگ کلم پیچ: 1 کیلوگرم
گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم
برنج: 1 پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
سیر: 2 حبه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آرد: 2 قاشق غذاخوری
ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، برگ بو (به میزان دلخواه)
روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه:

آماده‌سازی برگ کلم: کلم‌ها را بشویید و برگ‌های بیرونی و پوسیده را جدا کنید. سپس کلم‌ها را در آب جوش در حال جوشیدن قرار دهید تا برگ‌ها نرم شوند و راحت‌تر بتوان آن‌ها را رول کرد.
تهیه مواد میانی: پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. برنج آبکش شده، ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
پیچیدن سارما: هر برگ کلم را روی سطح صافی پهن کرده و مقداری از مواد میانی را روی آن قرار دهید. سپس برگ را رول کرده و دو طرف آن را ببندید.
پختن سارما: یک قابلمه بزرگ را انتخاب کرده و کف آن را با کمی روغن چرب کنید. سارماها را به صورت لایه لایه در قابلمه بچینید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 1 تا 2 ساعت بپزد.
سرو: سارما را به همراه ماست یا ساورکراوت سرو کنید.

سارما، طعم اصیل صربستان در خانه شما
نکات و فوت و فن‌ها:

برای اینکه برگ‌های کلم راحت‌تر باز شوند، می‌توانید آن‌ها را چند ثانیه در آب یخ قرار دهید.
برای طعم‌دار کردن بیشتر سارما، می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری و شوید استفاده کنید.
اگر دوست دارید سارما شما طعم دودی داشته باشد، می‌توانید قبل از پختن، سارماها را کمی روی حرارت مستقیم کباب کنید.
برای اینکه سارماها شکل خود را حفظ کنند، می‌توانید آن‌ها را با نخ نخود فرنگی ببندید.
برای اینکه سارماها زودتر بپزند، می‌توانید آن‌ها را در قابلمه تحت فشار بپزید.

مدت زمان پخت: مدت زمان پخت سارما به اندازه و تعداد سارماها بستگی دارد. معمولاً 1 تا 2 ساعت زمان برای پخت کافی است.
حرارت پخت: سارما را با حرارت ملایم بپزید تا به خوبی پخته شود و نسوزد.
نوع گوشت: می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده گوسفند، گاو یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید.
ادویه‌ها: بسته به ذائقه خود می‌توانید از ادویه‌های مختلفی مانند زیره، دارچین یا فلفل قرمز استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.