تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 دی 1403 - 12:46
کد خبر : 615972

ساتی، کبابی بهشتی با طعم‌های اصیل اندونزیایی

ساتی، کبابی بهشتی با طعم‌های اصیل اندونزیایی

طرز تهیه ساتای (کباب اندونزیایی) ساتی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اندونزی است که با گوشت‌های مختلف، معمولاً مرغ یا گوشت گاو، تهیه می‌شود. این کباب خوش‌طعم، با سس‌های مختلف سرو می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. در ادامه، طرز تهیه ساتی مرغ را به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه ساتی مرغ: سینه

طرز تهیه ساتای (کباب اندونزیایی)

ساتی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اندونزی است که با گوشت‌های مختلف، معمولاً مرغ یا گوشت گاو، تهیه می‌شود. این کباب خوش‌طعم، با سس‌های مختلف سرو می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. در ادامه، طرز تهیه ساتی مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه ساتی مرغ:

سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
زنجبیل تازه: ۱ تکه کوچک
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: به میزان دلخواه
نمک: به میزان لازم
سیخ چوبی: به تعداد لازم
مواد لازم برای سس ساتای:
کره بادام زمینی: ۴ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
فلفل قرمز: به میزان دلخواه
شکر: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
آماده‌سازی گوشت:

سینه مرغ را به تکه‌های کوچک و باریک برش بزنید.
پیاز، سیر و زنجبیل را رنده کنید.
تمام مواد برای ماریناد (سس مزه دار کردن گوشت) شامل پیاز رنده شده، سیر رنده شده، زنجبیل رنده شده، سس سویا، آب لیمو، عسل، روغن کنجد، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید.
تکه‌های مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

ساتی، کبابی بهشتی با طعم‌های اصیل اندونزیایی

تهیه سس ساتای:

کره بادام زمینی، سس سویا، آب لیمو، سیر رنده شده و فلفل قرمز را در یک تابه کوچک با حرارت ملایم تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند و سس غلیظ شود. در صورت تمایل می‌توانید کمی شکر به سس اضافه کنید.

کباب کردن:

تکه‌های مرغ ماریناد شده را به سیخ‌های چوبی بکشید.
سیخ‌ها را روی گریل یا تابه تفلون با حرارت متوسط قرار دهید و از هر طرف به مدت ۲ تا ۳ دقیقه کباب کنید تا گوشت کاملا پخته شود.
ساتی‌های آماده را با سس ساتای سرو کنید.

نکات مهم:

برای طعم بهتر، می‌توانید از قسمت‌های دیگر مرغ مانند ران یا بال نیز استفاده کنید.
برای تهیه سس ساتای می‌توانید از انواع مختلف آجیل مانند بادام یا بادام‌زمینی استفاده کنید.
برای طعم تندتر می‌توانید از فلفل قرمز تندتر استفاده کنید.
ساتی را می‌توانید با برنج، سالاد و یا نان سرو کنید.

نکات تکمیلی:

برای تهیه سس ساتای می‌توانید از انواع سس‌های آماده موجود در بازار نیز استفاده کنید.
برای طعم‌دار کردن بیشتر ساتی می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند زیره، زردچوبه و دارچین نیز استفاده کنید.
اگر به گیاهخوار هستید، می‌توانید از توفو یا سبزیجات به جای مرغ استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.