زیتون شور خانگی در 6 مرحله آسان
طرز تهیه زیتون شور در شش مرحله ساده تهیه زیتون شور در خانه کار دشواری نیست و با کمی حوصله میتوانید زیتونهای خوشمزه و خانگی داشته باشید. در این مطلب، طرز تهیه زیتون شور را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. مواد لازم: زیتون سبز به مقدار دلخواه نمک دریا آب ظرف
طرز تهیه زیتون شور در شش مرحله ساده
تهیه زیتون شور در خانه کار دشواری نیست و با کمی حوصله میتوانید زیتونهای خوشمزه و خانگی داشته باشید. در این مطلب، طرز تهیه زیتون شور را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
زیتون سبز به مقدار دلخواه
نمک دریا
آب
ظرف شیشهای تمیز و دردار
ابزار مورد نیاز:
چاقو
سنگ یا چکش کوچک (برای شکستن هسته زیتون)
قابلمه بزرگ
مراحل تهیه:
شستن و آمادهسازی زیتونها:
زیتونها را به خوبی بشویید و خشک کنید.
با استفاده از چاقو یا سنگ، روی زیتونها را خراش دهید تا نمک بهتر به داخل آنها نفوذ کند.
اگر میخواهید هسته زیتونها را خارج کنید، میتوانید با استفاده از سنگ یا چکش کوچک، آنها را بشکنید و هسته را خارج کنید.
تهیه محلول نمک:
در یک قابلمه بزرگ، آب را بجوشانید و نمک را به آن اضافه کنید تا محلول اشباع شدهای به دست آید. برای هر لیتر آب، حدود 100 گرم نمک کافی است.
اجازه دهید محلول نمک کاملا سرد شود.
قرار دادن زیتونها در محلول نمک:
زیتونها را در ظرف شیشهای تمیز قرار دهید و محلول نمک سرد را روی آنها بریزید به طوری که کاملا پوشیده شوند.
ظرف را در جای خنک و تاریک قرار دهید.
تعویض محلول نمک:
هر 3-2 روز یکبار، محلول نمک را تعویض کنید تا تلخی زیتونها گرفته شود. این کار را تا زمانی که تلخی زیتونها به اندازه دلخواه شما برسد، ادامه دهید.
بسته به نوع زیتون، این فرآیند ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد.
اضافه کردن طعمدهندهها (اختیاری):
برای طعمدار کردن زیتونها میتوانید از ادویههایی مانند سیر، فلفل، برگ بو، دانههای هل و … استفاده کنید.
این ادویهها را به همراه زیتونها در ظرف قرار دهید.
نگهداری زیتون شور:
پس از اینکه زیتونها به اندازه کافی شور شدند، میتوانید آنها را در همان ظرف شیشهای با محلول نمک نگهداری کنید.
برای نگهداری طولانی مدت، بهتر است ظرف را در یخچال قرار دهید.
نکات مهم:
برای تهیه زیتون شور با طعمهای مختلف، میتوانید از انواع مختلف ادویه استفاده کنید.
برای تسریع در فرآیند شور شدن، میتوانید زیتونها را به مدت چند ساعت در آب گرم قرار دهید و سپس آنها را در محلول نمک بریزید.
زیتونهای شور خانگی را میتوانید تا چند ماه در یخچال نگهداری کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0