زعفران پلو با مرغ: طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد
طرز تهیه زعفران پلو با مرغ: یک غذای خوشمزه و مجلسی زعفران پلو با مرغ یکی از محبوبترین و مجلسیترین غذاهای ایرانی است. برای تهیه این غذا، به چند نکته و فوت و فن نیاز دارید تا پلو و مرغ شما خوش طعم و مجلسی شود. در ادامه، مراحل پخت و نکات مهم را به
طرز تهیه زعفران پلو با مرغ: یک غذای خوشمزه و مجلسی
زعفران پلو با مرغ یکی از محبوبترین و مجلسیترین غذاهای ایرانی است. برای تهیه این غذا، به چند نکته و فوت و فن نیاز دارید تا پلو و مرغ شما خوش طعم و مجلسی شود. در ادامه، مراحل پخت و نکات مهم را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
برنج: 5 پیمانه
مرغ: 1 عدد
پیاز: 2 عدد
سیر: 2 حبه
فلفل دلمهای: 1 عدد
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل تهیه:
آماده سازی برنج: برنج را بشویید و به مدت 2-3 ساعت در آب و نمک خیس کنید.
پخت مرغ: مرغ را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه بپزید تا کاملا نرم شود.
تهیه مواد داخل پلو: پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. سیر رنده شده و فلفل دلمهای را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.
تفت دادن مرغ: مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به مواد تفت داده شده اضافه کنید.
دم کردن برنج: برنج را آبکش کرده و در قابلمه روی مواد مرغ بریزید. زعفران دم کرده را به همراه کمی روغن روی برنج بریزید و دم کنید.
سرو: پس از دم کشیدن، پلو را در دیس کشیده و مرغ را روی آن بچینید.
نکات و فوت و فن:
انتخاب برنج: برای زعفران پلو بهتر است از برنج ایرانی باکیفیت استفاده کنید.
دم کردن زعفران: برای عطر و رنگ بهتر، زعفران را با آب گرم و کمی گلاب دم کنید.
تفت دادن پیاز: پیاز را به خوبی تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
اضافه کردن ادویهها: ادویهها را در حین تفت دادن مواد اضافه کنید تا عطر آنها بهتر به غذا بدهد.
دم کردن برنج: برای دم کشیدن بهتر، روی قابلمه دم کنی بگذارید.
تزیین پلو: برای تزیین پلو میتوانید از خلال بادام، پسته، زعفران و زرشک استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0