رونمایی از طرحهای کلان ملی "دستگاه انجماد واکسن، بذر هیبریدی و پهپاد نظارتی گمرک"
رونمایی از طرحهای کلان ملی “دستگاه انجماد واکسن، بذر هیبریدی و پهپاد نظارتی گمرک” – اخبار اجتماعی – به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ چندین طرح کلان ملی با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری..
رونمایی از طرحهای کلان ملی "دستگاه انجماد واکسن، بذر هیبریدی و پهپاد نظارتی گمرک" – اخبار اجتماعی –
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ چندین طرح کلان ملی با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری شامل دستگاههای انجماد واکسن، بذرهای هیبریدی، پهبادهای نظارتی گمرک و داروهای نوترکیب که دانش ساخت آنها بومی شده است به بهرهبرداری رسید.
ارزیابی، بدرقه و کنترل محیطی گمرک، خلاصه فعالیت پهپاد نظارتی جدید در گمرکها است؛ بذرهای هیبریدی اصلاحشده طرح کلان دیگری است که سالانه در کشور به ۵۰۰ میلیون از آنها نیاز است؛ رسیدن به دمای منفی ۷۰ درجه که نیاز اساسی شرکتهای واکسن بود حالا با یک دستگاه "اختراع شده" ممکن شده است.
"پیمان صالحی" معاون تجاریسازی معاونت علمی و فناوری گفت: با ساخت این پهپادها، خوانشِ ورودی و خروجی گمرک به صورت اتوماتیک انجام میشود به این صورت که تعدادی از آنها کوچکتر هستند و اعداد و ارقامی که روی کانتینرها هستند را میخوانند و آنهایی که بزرگتر هستند کل سیستم را بررسی میکنند.
"آیدانی" یک فناور شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد: در تولید انواع واکسن از جمله واکسن کرونا که امروز شرکتهای مختلفی در حال کار بر روی آن هستند با این دستگاه اختراعشده کار میکنند و انواع داروهای سلولهای نوترکیب نیز با این دستگاه در حال تولید است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور نیز درحاشیه این بازدید گفت: این اتفاق بزرگی است که در طراحی کلان ملی افتاده است به ویژه اینکه مشتری در کنار فناور است به خاطر اینکه بگوید از محصولی که قرار است تولید شود، چه چیزی میخواهد؟ این مدل بسیار موفقی در معاونت علمی بوده که توسعه پیدا کرده است.
این محصولات، نمونههایی از طرحهای بومیسازی شده در طرحهای کلان ملی هستند که امروز از تعدادی از آنها در نمایشگاهی با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری رونمایی شد؛ در کشور ۱۸۰ طرح کلان ملی با هدف قطع وابستگی به خارج تعریف شده است که توسط نخبگان در شرکتهای دانشبنیان در حال پیگیری است؛ قرار است نیازهای مختلف کشور در حوزههای متنوع تحت عنوان "طرحهای کلی ملی" مرتفع شود. در معاونت علمی تا ۵ سال آینده برنامه مدونی در حوزه طرحهای کلان ملی تعریف شده است تا هر چه بیشتر در حوزههای مختلف به خودکفایی برسیم.
ایران سومین صاحب فناوری تشخیص سرطان با استفاده از ایزوتوپها"مرکز ملی یوندرمانی ایران" با ارزش تجهیزات ۷ هزار میلیارد تومانی برای درمان قطعی سرطان ساخته میشود
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0