تاریخ انتشار : شنبه 29 دی 1403 - 13:10 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 616000

رول مرغ و اسفناج: ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها

رول مرغ و اسفناج: ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها

رولت مرغ و اسفناج: یک غذای خوشمزه و کامل رول مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. این غذا سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌های مختلف است و می‌تواند یک وعده غذایی کامل و مغذی باشد. در ادامه طرز تهیه این رولت خوشمزه را

رولت مرغ و اسفناج: یک غذای خوشمزه و کامل

رول مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. این غذا سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌های مختلف است و می‌تواند یک وعده غذایی کامل و مغذی باشد. در ادامه طرز تهیه این رولت خوشمزه را به همراه نکات مهم برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم:

سینه مرغ: 2 عدد
اسفناج تازه یا منجمد: 200 گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا: 100 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 2 حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
خلال دندان: به تعداد لازم

طرز تهیه:
آماده سازی مواد:

سینه مرغ‌ها را از وسط نصف کرده و با گوشت‌کوب بکوبید تا نازک شوند.
اسفناج را پاک کرده و بشویید. سپس در تابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
پنیر را رنده کنید.

تهیه رول‌ها:

روی هر تکه سینه مرغ، یک لایه اسفناج پخته شده، یک لایه پنیر رنده شده و مخلوط پیاز و سیر تفت داده شده قرار دهید.
مرغ را رول کرده و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود.

رول مرغ و اسفناج: ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها

پخت رول‌ها:

یک ماهیتابه مناسب انتخاب کرده و کمی روغن در آن بریزید.
رول‌های مرغ را در ماهیتابه با حرارت متوسط سرخ کنید تا همه طرف‌ها طلایی شوند.
برای پخت کامل‌تر، می‌توانید رول‌ها را به فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد منتقل کرده و به مدت 20-25 دقیقه بپزید.

سرو:

رول‌های مرغ آماده را برش زده و به همراه سالاد یا سیب‌زمینی سرخ شده سرو کنید.

نکات مهم:

برای اینکه رول‌ها بهتر بسته شوند، می‌توانید از نخ آشپزی استفاده کنید.
می‌توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا، پنیر چدار یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
برای طعم‌دار کردن بیشتر رول‌ها می‌توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان یا جعفری خرد شده استفاده کنید.
اگر دوست دارید رول‌های مرغ شما آبدارتر باشد، می‌توانید قبل از پخت آن‌ها را در شیر یا ماست بزنید.
برای تهیه یک سس خوشمزه می‌توانید از ترکیب کره، آرد و شیر استفاده کنید. این سس را روی رول‌های مرغ داغ بریزید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.