روش تهیه کلوچه کنجدی خانگی با بافتی ایدهآل برای پذیرایی در عید نوروز

دستور پخت کلوچه کنجدی با بافت نرم و لطیف، شیرینی سنتی ویژه عید نوروز کلوچه کنجدی، یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که در ایام عید نوروز، زینتبخش سفرههای ما ایرانیان میشود. در این مقاله، طرز تهیه کلوچه کنجدی با بافتی نرم و لطیف را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید این شیرینی
دستور پخت کلوچه کنجدی با بافت نرم و لطیف، شیرینی سنتی ویژه عید نوروز
کلوچه کنجدی، یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که در ایام عید نوروز، زینتبخش سفرههای ما ایرانیان میشود. در این مقاله، طرز تهیه کلوچه کنجدی با بافتی نرم و لطیف را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم
آرد قنادی: 3 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
ماست: 2 قاشق غذاخوری
بیکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
کنجد: به مقدار لازم
زعفران دمکرده (اختیاری): 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
آمادهسازی مواد: ابتدا تخممرغها را به همراه شکر و وانیل در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کرمرنگ و حجیم شود.
افزودن روغن و ماست: روغن مایع را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس ماست را به همراه زعفران دمکرده (در صورت تمایل) اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
ترکیب مواد خشک: آرد، بیکینگپودر و پودر هل را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به تدریج به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و با قاشق یا لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
شکلدهی کلوچهها: از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندهاید، قرار دهید و روی آنها را با کنجد تزیین کنید.
پخت کلوچهها: سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا کلوچهها پخته و طلایی شوند.
سرو کلوچهها: پس از پخت، اجازه دهید کلوچهها کمی خنک شوند، سپس آنها را از سینی فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

نکات تکمیلی
برای نرمتر شدن بافت کلوچهها، میتوانید از ماست پرچرب استفاده کنید.
برای عطر و طعم بهتر، میتوانید به خمیر کلوچهها، کمی گلاب نیز اضافه کنید.
میتوانید به جای کنجد، از خلال پسته یا بادام نیز برای تزیین کلوچهها استفاده کنید.
برای پخت یکنواخت کلوچهها، بهتر است سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0