رسپی خمیر پیراشکی: فوت و فن پف دار و ترد شدن

طرز تهیه خمیر پیراشکی راز پف دار و ترد شدن تهیه خمیر پیراشکی با کیفیت و پف دار که در عین حال ترد هم باشد، فوت و فنهای خاص خود را دارد. در اینجا به طور مفصل به این موضوع پرداختهایم. مواد لازم آرد: 3 پیمانه شیر ولرم: 1 پیمانه روغن مایع: نصف پیمانه خمیر
طرز تهیه خمیر پیراشکی راز پف دار و ترد شدن
تهیه خمیر پیراشکی با کیفیت و پف دار که در عین حال ترد هم باشد، فوت و فنهای خاص خود را دارد. در اینجا به طور مفصل به این موضوع پرداختهایم.
مواد لازم
آرد: 3 پیمانه
شیر ولرم: 1 پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد (اختیاری)
مراحل تهیه
فعال کردن خمیر مایه: ابتدا شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند.
مخلوط کردن مواد: در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و تخم مرغ (در صورت استفاده) را مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و خمیر مایه و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود.
استراحت خمیر: خمیر را در کاسهای چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچهای بپوشانید. سپس آن را به مدت 1 تا 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
شکل دادن پیراشکی: پس از استراحت، خمیر را کمی ورز دهید تا هوای اضافی آن خارج شود. سپس آن را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت دلخواه باز کنید و به شکل دلخواه برش دهید.
پخت پیراشکی: پیراشکیها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
نکات مهم برای پف دار و ترد شدن پیراشکی
استفاده از شیر ولرم: شیر باید ولرم باشد تا خمیر مایه به خوبی فعال شود.
ورز دادن کافی خمیر: خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
استراحت کافی خمیر: خمیر باید به اندازه کافی استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
حرارت مناسب روغن: روغن باید به اندازه کافی داغ باشد تا پیراشکیها به خوبی سرخ شوند و روغن جذب نکنند.
استفاده از بکینگ پودر: برای پف بیشتر پیراشکیها میتوانید از نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر در خمیر استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0