رب گوجه خانگی خوشطعم و ارگانیک، دستساز شما
طرز تهیه و کنسرو رب گوجه فرنگی خانگی تهیه رب گوجه خانگی نه تنها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است، بلکه طعم و کیفیت آن نیز بسیار بالاتر از ربهای آمادهی موجود در بازار است. با کنسرو کردن رب گوجه خانگی، میتوانید در طول سال از آن استفاده کنید و اطمینان داشته باشید که
طرز تهیه و کنسرو رب گوجه فرنگی خانگی
تهیه رب گوجه خانگی نه تنها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است، بلکه طعم و کیفیت آن نیز بسیار بالاتر از ربهای آمادهی موجود در بازار است. با کنسرو کردن رب گوجه خانگی، میتوانید در طول سال از آن استفاده کنید و اطمینان داشته باشید که مواد اولیه آن سالم و طبیعی است.
مواد لازم:
گوجهفرنگی رسیده و سفت: به مقدار دلخواه (به طور معمول برای تهیه یک کیلوگرم رب، به حدود 5 کیلوگرم گوجهفرنگی نیاز است.)
نمک: به مقدار لازم (برای هر کیلوگرم گوجه فرنگی، حدود 20 گرم نمک)
شیشههای تمیز و استریل شده
درپوشهای مخصوص کنسرو
وسایل مورد نیاز:
قابلمه بزرگ
آبکش
مخلوطکن یا آسیاب
قیف
دستکش
مراحل تهیه:
شستن و پوست کندن گوجهفرنگیها: گوجهفرنگیها را خوب بشویید و با چاقو یا پوستکن، پوست آنها را بکنید.
پوره کردن گوجهفرنگیها: گوجهفرنگیهای پوستکنده را به قطعات کوچک برش بزنید و در مخلوطکن یا آسیاب بریزید تا کاملاً پوره شوند.
پخت پوره گوجه: پوره گوجه را در قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت طولانی (حدود 2 تا 3 ساعت) بپزید تا آب آن تبخیر شود و غلیظ شود. در طول پخت، مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد و بسوزد.
اضافه کردن نمک: در اواخر پخت، نمک را به پوره گوجه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پر کردن شیشهها: شیشههای تمیز و استریل شده را تا لبه با رب گوجه پر کنید، طوری که هیچ حباب هوایی در شیشه باقی نماند.
بستن درپوشها: درپوشهای مخصوص کنسرو را محکم روی شیشهها ببندید.
استریل کردن شیشهها: شیشههای پر شده را در قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازهای آب بریزید که شیشهها کاملاً زیر آب قرار بگیرند. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به جوش آید. به مدت 30 دقیقه شیشهها را در آب جوش بجوشانید.
خنک کردن شیشهها: پس از اتمام زمان استریل، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید شیشهها به آرامی خنک شوند.
نگهداری: پس از خنک شدن کامل، شیشهها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکات مهم:
برای اطمینان از استریل بودن شیشهها، میتوانید آنها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید.
برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه، حتماً از شیشههای تمیز و خشک استفاده کنید و درپوشها را محکم ببندید.
در هنگام پخت رب گوجه، میتوانید از کمی روغن یا کره استفاده کنید تا رب به کف قابلمه نچسبد.
برای افزایش طعم رب گوجه، میتوانید به آن ادویههایی مانند آویشن، رزماری یا فلفل سیاه اضافه کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0