راه های دریافت اقامت دائم استرالیا
بدون شک هر فردی که قصد مهاجرت به هر کشوری را داشته باشد در ابتدا دوست دارد به صورت مستقیم اقامت دائم آن کشور را دریافت کند و یا به اصطلاح PR آن کشور را دریافت کند. موضوع مورد بحث ما، کشور استرالیا است و این کشور به متقاضیان خود دو نوع اقامت دائم و
بدون شک هر فردی که قصد مهاجرت به هر کشوری را داشته باشد در ابتدا دوست دارد به صورت مستقیم اقامت دائم آن کشور را دریافت کند و یا به اصطلاح PR آن کشور را دریافت کند. موضوع مورد بحث ما، کشور استرالیا است و این کشور به متقاضیان خود دو نوع اقامت دائم و موقت را اعطا می کند و هر فرد براساس شرایط خود برای آنها اقدام می کند. بدون شک اقامت دائم گزینه بهتری است ولی در بسیاری از مواقع اقامت موقت نیز گزینه ایده آلی است برای مهاجران چرا که استرالیا سیستم مهاجرتی خود را به گونه ای تنظیم کرده است تا شما با دریافت اقامت موقت یک مسیر مشخص برای تبدیل آن به دائم را داشته باشید. یکی از دفاتر موفق مهاجرتی در ایران به نام درنامایگریشن https://dornamigration.com/fa/ که با موفقیت بالایی در اخذ اقامت استرالیا در حال فعالیت است به شما در ادامه این مسیر اطلاعات مفیدی را ارائه میکند.
ویزای دائم استرالیا
کیفیت بالای زندگی و وجود بسیاری از مناظر طبیعی و چشمنواز در استرالیا، از دلایلی هستند که داوطلبان را نسبت به اخذ اقامت دائم این کشور، مشتاق میکنند. صنایع و مشاغل در حال رشد استرالیا و شرایط مساعد آن در زمینۀ ثبات اقتصادی نیز از سمتی دیگر، گزینههای شغلی بیشماری را برای مهاجران بینالمللی فراهم آوردهاند. با در اختیار داشتن این نوع اقامت می توانید در کشور استرالیا زندگی و کار و تحصیل کنید و با ماندن ۳ سال در طول بازه ۴ ساله شهروندی استرالیا را نیز دریافت کنید.
ویزای 189 استرالیا
ویزای 189 استرالیا (Skilled independent visa) برای افراد متخصصی است که به صورت مستقل و بدون نیاز به اسپانسر، نسبت به اخذ اقامت استرالیا اقدام میکنند. با اخذ ویزای کاری 189 میتوانید از امتیاز اقامت دائم استرالیا، حق کار، تحصیل، شهروندی و اخذ پاسپورت استرالیا بهرهمند شوید. شما اگر در زمینهای تخصص و مهارت لازم را دارید و میخواهید برای کار به استرالیا مهاجرت کنید، ویزای 189 یکی از بهترین روشها برای شماست.
این ویزا به متقاضی اجازه میدهد در منطقه دلخواه خود در استرالیا به کار و زندگی مشغول شود و از حق ادامه تحصیل در استرالیا هم برخوردار گردد. مهمترین مزیت این ویزا این است که برای دریافت آن احتیاجی به کارفرما یا اسپانسر ندارد و بر پایه دانش زبان، سن، مدرک تحصیلی، شرایط شغلی و سابقه کار و غیره میباشد. به نوعی که به هرکدام از این فاکتورها امتیاز مشخصی داده میشود و درنهایت اگر حداقل امتیاز 65 را داشته باشید میتوانید برای این ویزا اقدام کنید.
شرایط لازم برای اخذ ویزای 189 | |
سن | زیر 45 سال |
مدرک زبان انگلیسی | سطح Competent معادل آیلتس 6، تافل 64، پی تی ای 50، او ای تی B، کمبریج 169 |
شرایط شغلی | وجود شغل متقاضی در لیست مشاغل استرالیا |
سابقه کاری | بیش از یک سال |
حداقل امتیاز | 65 |
مراحل اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا
- اولین قدم برای شما این است که لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا را با توجه به رشته کاری و مهارت خود بررسی کنید.
- در مرحله بعدی امتیازات خود را محاسبه کنید، یعنی بعد از اینکه شغل یا رشته مهارتی خود را در لیست مشاغل استرالیا پیدا کردید با توجه به شرایط سنی، مدرک زبان و تحصیلات، سابقه کار و موارد دیگر امتیاز بندی کنید. شما از جدول امتیازهای ویزای 198 استرالیا، شما باید حداقل امتیاز 65 را کسب کنید.
- قدم بعدی ارزیابی مدارک توسط استرالیا است. در این مرحله باید اسسمنت و معادل سازی را انجام دهید. برای انجام این کار ابتدا باید بر اساس سابقه های کاری، رشته مورد نظرتان را در لیست مشاغل استرالیا پیدا کنید. سپس باتوجه به رشته مهارتی خود معادل سازی مدارک را با یکی از ارگانهای مربوطه در استرالیا انجام دهید. اینکه ارزیابی مدارک شما چقدر زمان میبرد، به کد رشته انتخابی شما و سازمان ارزیاب مربوطه بستگی دارد. سازمانهای ارزیاب مختلف به مدارک متفاوتی برای ارزیابی شما نیاز دارند.
- پس از اینکه مدارک شما مورد ارزیابی قرار گرفت، لازم است برای اخذ این ویزا فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وب سایت ادارۀ مهاجرت استرالیا ثبت کنید.
- اگر مراحل گذشته را بهدرستی انجام داده باشید، در این مرحله باید به انتظار بایستید تا دعوتنامه شما صادر شود.
- پس از اینکه دعوت نامه خود را دریافت کردید، 60 روز مهلت دارید تا مبلغ ویزا را واریز کنید. مدت زمان صدور ویزا برای ویزای ۱۸۹ بین ۹ ماه تا ۱ سال است.
ویزای 190 استرالیا
ویزای ۱۹۰ استرالیا جزء ویزاهای کار و مهارت استرالیا محسوب میشود و برای افراد متخصصی است که یکی از ایالت های استرالیا اسپانسر آنها شده است. متقاضیان باید در سیستم امتیاز بندی استرالیا شرکت کرده و نمره حد نصاب 65 را اخذ کنند. از مهمترین مزایای این ویزا، اخذ اقامت دائم این کشور پس از ورود است، از مزایای دیگر این ویزا این است که به شما این امکان را میدهد که در استرالیا زندگی کنید، سفرکنید، کارکنید، درس بخوانید و از سایر مزایای اقامت دائم استرالیا مثل بیمه درمانی و مدرسه استفاده کنی، همچنین میتوانید همسر و فرزندان خود را نیز با اقامت استرالیا به همراهتان به استرالیا بیاورید.
برای ویزای ۱۹۰ استرالیا احتیاجی به کارفرما ندارید و از داخل یا خارج استرالیا می توانید اقدام کنید. دارندگان ویزای ۱۹۰ استرالیا، ملزم هستند طبق قانون هر ایالت، برای مدت مشخصی (معمولا حداقل ۲ سال) در ایالت اسپانسر کننده، کار و زندگی نمایند. فاکتورهای امتیاز دهنده در این پروسه شامل سن، مدرک تحصیلی، سوابق شغلی و نمره زبان می باشد.
شرایط اولیه ویزای 190 استرالیا
شما برای اخذ هر نوع ویزای استرالیا باید شرایطی را داشته باشید و این شرایط برای تمامی متقاضیان برابر است. این سبک ویزای استرالیا از نوع ویزاهای کاری می باشند که شما باید امتیازاتی را براساس آیتم های مشخص شده کسب کنید.
- رشته تحصیلی و کاری شما باید درلیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
- یک ایالت از استرالیا اسپانسر شما شود.
- مدرک تحصیلی خود را ارزیابی و معادل مدرک استرالیایی کنید.
- سن شما کمتر از ۴۵ سال باشد.
- حداقل مدرک آیلتس ۶ یا معادل آن را داشته باشید. متقاضی میتواند معادل این آزمون را در سایر آزمون های معتبر در سیستم اداره مهاجرت استرالیا ارائه کند.
موارد ذکر شده حداقل ها می باشد و به نوعی شرایط اولیه برای این ویزا می باشد.
ویزای 491 استرالیا
ویزای 491 از ویزاهای کاری موقت است که با نام اسکیل ورکر استرالیا هم شناخته میشود و از جدیدترین ویزاهای ارائه شده توسط اداره مهاجرت استرالیا برای جذب نیروی کار ماهر به این کشور قلمداد میشود. این نوع ویزا در جهت برنامههای دولت استرالیا برای توسعه نواحی کم جمعیت و جلوگیری از افزایش نیروی کار مهاجر در شهرهای بزرگ استرالیا ایجاد شده است.
یکی از مهم ترین الزامات این ویزا این است که متقاضیان ویزای سابکلاس 491، باید توسط دولتهای منطقهای این کشور یا اسپانسر خانوادگی، حمایت شوند. برای درخواست این نوع ویزای کاری استرالیا، باید مهارت شما در لیست شغلهای واجد شرایط استرالیا باشد. محاسبۀ امتیاز ویزای 491 استرالیا با توجه به معیارهایی از جمله سن، مدارک تحصیلی، سوابق کاری مرتبط، تخصص و مهارت شغلی، میزان تسلط به زبان انگلیسی انجام میشود.
از مزایای این ویزا می توان گفت، به مدت 5 سال در استرالیا به کار و تحصیل مشغول شوید، به دفعات متعدد به استرالیا ورود و خروج داشته باشید، همسر و فرزندانتان را هم به همراه خودتان به استرالیا ببرید، بعد از سال سوم اقامت دائم استرالیا و بعد از سال چهارم شهروندی این کشور را بگیرید، در مدت اقامت از خدمات بیمۀ رایگان Medicare بهره مند شوید.
ویزای 188 استرالیا
ویزای ۱۸۸ استرالیا یا همان ویزای کارآفرینی استرالیا یکی از مرسومترین روشهایی است که در سالهای اخیر مورد توجه صاحبان کسبوکار در ایران قرار گرفته است. ویزای 188 استرالیا که استرالیا یکی از ویزاهای موقت استرالیا است و متقاضی از طریق سرمایه گذاری میتواند برای دریافت این ویزا اقدام کند. با داشتن ویزای 188 استرالیا متقاضی میتواند به مدت 5 سال در استرالیا اقامت کند. متقاضی این ویزا برای اقدام از طریق سرمایهگذاری در استرالیا و کارآفرینی باید ابتدا ثابت کند کسبوکاری دارد و سپس ویزای ۵ ساله دریافت نماید و به همراه خانواده اقدام به مهاجرت به استرالیا کند. فاکتورهای مختلفی برای افراد متقاضی دریافت ویزای ۱۸۸ استرالیا درنظر گرفته شده است. مهمترین فاکتور، سن است. اکثر ایالتهای استرالیا محدودیت سنی برای ویزای 188 درنظر گرفتهاند. یعنی، شما باید سنی کمتر از ۵۵ سال داشته باشید. ولی در برخی از ایالتها کیسهای بالای ۵۵ سال نیز پذیر میشود. دومین فاکتور مهم، دارایی و گردش مالی است. مقدار دارایی بسته به نوع ساب کلاس مودنظر شما دارد. داشتن دعوتنامه و مقدار تجربه کاری نیز در جمع امتیازها تاثیرگذار است.
برنامههای ویزای 188 استرالیا به ترتیب زیر است:
- Business Innovation Stream یا کارآفرینی، فرصت کارآفرینی از سوی دولت استرالیا برای افراد خلاق و نوآور فراهم شده تا کسبوکار خود را در سطح بینالملل گسترش دهند. برای دریافت ویزای ۱۸۸ استرالیا از طریق کارآفرینی، باید یک بیزینس پلن دقیق داشته باشید که از سوی دولت استرالیا تایید شده باشد.
- Investor Stream یا سرمایهگذاری معمولی استرالیا که برای مدیران و سهامداران موفق ارائه شده است که با سرمایهگذاری ۲.۵ میلیون دلاری میتوانند بعد از ۵ سال اقامت دائم استرالیا را برای خود، همسر و فرزندانشان دریافت کنند. برای ورود به این برنامه شما باید حداقل امتیاز ۶۵ را در جدول امتیازدهی کسب کرده باشید.
- Significant Investor Stream یا سرمایهگذاری ویژه نیز مانند معمولی، منجر به دریافت اقامت دائم پس از گذشت ۵ سال خواهد شد. با این تفاوت که در ویزای سرمایهگذاری ویژه نیاز به سرمایهگذاری ۵ میلیون دلاری خواهید داشت. علاوهبر این، در این ساب کلاس، نیازی به دریافت امتیاز طبق جدول امتیازدهی نیست. ولی، شرط حضور، داشتن مدرک زبان و ارائه دعوتنامه از سوی دولت، ایالت یا کمیسیون تجارت و سرمایه گذاری استرالیا الزامی خواهد بود.
- Premium Investor Stream یا سرمایهگذاری عمده، ساب کلاس ویزای 188 استرالیا، تحت عنوان ویزای سرمایهگذاری عمده تا سال ۲۰۲۱، با سرمایهگذاری ۱۵ میلیون دلاری و بدون هیچگونه فیلتر امتیازدهی، مدرک زبان و شرط حضور، فقط در یک سال اقامت دائم خود و خانوادتان را دریافت کنید. ولی این برنامه از سال ۲۰۲۱، توسط دولت استرالیا متوقف شده است.
برچسب ها : مهاجرت,اقامت,ویزا,مهاجرت به استرالیا,اقامت استرالیا,ویزای کار,ویزای تحصیلی,ویزای 188 استرالیا,ویزای 491 استرالیا
برچسب ها :کن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0