تاریخ انتشار : یکشنبه 11 خرداد 1404 - 14:42 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 620116

راز یک اسموتی بی‌نظیر: ملون و توت فرنگی، بهشتی خنک و ساده برای روزهای گرم

راز یک اسموتی بی‌نظیر: ملون و توت فرنگی، بهشتی خنک و ساده برای روزهای گرم

معجزه تابستانی: اسموتی ملون و توت فرنگی، بهشتی خنک و دلنشین تصور کنید در یک روز گرم تابستانی، یک لیوان اسموتی خنک و خوشرنگ از ترکیب ملون شیرین و توت فرنگی ترش و شیرین در دست دارید! این اسموتی نه تنها به شدت آسان و سریع آماده می‌شود، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست و

معجزه تابستانی: اسموتی ملون و توت فرنگی، بهشتی خنک و دلنشین

تصور کنید در یک روز گرم تابستانی، یک لیوان اسموتی خنک و خوشرنگ از ترکیب ملون شیرین و توت فرنگی ترش و شیرین در دست دارید! این اسموتی نه تنها به شدت آسان و سریع آماده می‌شود، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست و می‌تونه یک میان‌وعده سالم یا یک نوشیدنی انرژی‌زا برای شما باشه. بیایید ببینیم چطور این معجون خوشمزه رو درست کنیم.

مواد لازم (برای ۲ لیوان)

ملون (طالبی یا گرمک): ۱.۵ پیمانه (حدود ۳۰۰ گرم) خرد شده و ترجیحاً یخ‌زده
توت فرنگی: ۱ پیمانه (حدود ۱۵۰ گرم) خرد شده و ترجیحاً یخ‌زده
شیر (یا آب یا ماست): نصف پیمانه (می‌تونید شیر معمولی، شیر بادام، شیر نارگیل یا حتی آب ساده استفاده کنید. ماست هم اسموتی رو غلیظ‌تر می‌کنه)
عسل یا شیرین‌کننده طبیعی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری و بسته به شیرینی میوه‌ها و ذائقه شما)
یخ: چند تکه (اگر از میوه‌های یخ‌زده استفاده می‌کنید، شاید نیاز نباشه یا مقدارش کمتر باشه)
برگ نعناع تازه (برای تزیین): چند برگ (اختیاری)

طرز تهیه

آماده‌سازی میوه‌ها:

ملون را پوست بگیرید، هسته‌های آن را خارج کنید و به تکه‌های کوچک خرد کنید.
توت فرنگی‌ها را بشویید و کلاهک سبزشان را جدا کنید.
نکته طلایی: برای اینکه اسموتی شما حسابی غلیظ و خنک باشه، بهتره ملون و توت فرنگی خرد شده رو از چند ساعت قبل (یا حتی از شب قبل) داخل فریزر بذارید تا نیمه‌منجمد بشن. اینطوری نیاز به یخ کمتری دارید و اسموتی آبکی نمیشه.
مخلوط کردن:

همه مواد یعنی ملون یخ‌زده، توت فرنگی یخ‌زده، شیر (یا آب/ماست) و عسل را داخل مخلوط‌کن بریزید.
اگر از میوه‌های تازه استفاده می‌کنید یا دوست دارید اسموتی شما خیلی خنک باشه، چند تکه یخ هم اضافه کنید.
مخلوط‌کن را روشن کنید و اجازه دهید مواد کاملاً با هم میکس شوند تا یک بافت یکدست و نرم پیدا کنید. اگر دیدید مواد خوب مخلوط نمیشن، می‌تونید کمی بیشتر شیر یا آب اضافه کنید، اما حواستان باشد زیاد آبکی نشه.

تست طعم و سرو

اسموتی آماده‌ست! آن را بچشید. اگر به شیرینی بیشتری نیاز داشت، کمی عسل یا شیرین‌کننده دیگر اضافه کنید و دوباره برای چند ثانیه مخلوط کنید.
اسموتی را بلافاصله در لیوان‌های مورد علاقه خود بریزید.
برای تزیین و عطر بهتر، می‌توانید از چند برگ نعناع تازه استفاده کنید.
فوت و فن‌های اسموتی ملون و توت فرنگی (برای یک اسموتی فوق‌العاده!)
اهمیت میوه‌های یخ‌زده: همانطور که اشاره شد، استفاده از میوه‌های نیمه‌منجمد، قوام و خنکی اسموتی شما رو تضمین می‌کنه. این مهم‌ترین فوت و فن برای اسموتی‌های خوشمزه است!
تنظیم غلظت: اگر اسموتی شما خیلی غلیظ شد، کمی شیر یا آب اضافه کنید. اگر خیلی رقیق شد، چند تکه میوه یخ‌زده دیگر (یا یخ) اضافه کنید.
شیرین‌کننده: شیرینی ملون و توت فرنگی می‌تونه متغیر باشه. قبل از اضافه کردن عسل، اسموتی رو بچشید و بعد تصمیم بگیرید. می‌تونید به جای عسل از شیره انگور، شیره خرما، شکر یا استویا هم استفاده کنید.

عطر و طعم‌های دلخواه

برای یک طعم گرم‌تر و متفاوت، می‌توانید کمی پودر دارچین یا وانیل به اسموتی اضافه کنید.
چند قطره آبلیمو یا آب لیموترش تازه می‌تونه طعم میوه‌ها رو برجسته‌تر و دلپذیرتر کنه.
اضافه کردن یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده می‌تونه یک حس تازگی و تندی خاص به اسموتی بده.
افزودنی‌های مقوی: برای افزایش ارزش غذایی، می‌تونید ۱ قاشق غذاخوری دانه چیا، دانه کتان، یا یک اسکوپ پودر پروتئین به اسموتی اضافه کنید.
ماست یونانی: اضافه کردن یک اسکوپ ماست یونانی، اسموتی شما رو کرمی‌تر و پروتئینی‌تر می‌کنه.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.