راز پخت خورش فسنجان مجلسی و خوشمزه

خورش فسنجان: سفری به شمال ایران در یک قاب طعم اصیل شمال را به خانه خود بیاورید! خورش فسنجان، یکی از مشهورترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، با طعمی منحصر به فرد و عطری دلنشین، سفره شما را به رنگ و بوی شمال ایران مزین می کند. ترکیبی بی نظیر از مرغ، گردو و
خورش فسنجان: سفری به شمال ایران در یک قاب
طعم اصیل شمال را به خانه خود بیاورید!
خورش فسنجان، یکی از مشهورترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، با طعمی منحصر به فرد و عطری دلنشین، سفره شما را به رنگ و بوی شمال ایران مزین می کند.
ترکیبی بی نظیر از مرغ، گردو و رب انار
این خورش خوشمزه با ترکیب مرغ، گردو و رب انار، طعمی به یاد ماندنی خلق می کند که هر ذائقه ای را مجذوب خود می کند.
دستوری آسان برای پخت خورش فسجانی مجلسی
با این دستور پخت ساده، شما می توانید به راحتی یک خورش فسنجان مجلسی و جا افتاده در منزل خود تهیه کنید و با سرو آن در کنار خانواده و دوستان، از طعم اصیل شمال لذت ببرید.
مواد لازم:
مرغ: ۴ تکه (سینه یا ران)
مغز گردو: ۳۰۰ گرم
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد بزرگ
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه: به مقدار کافی
روغن مایع: به مقدار کافی
مراحل پخت:
مرحله 1: آماده سازی مرغ
مرغ ها را بشویید و پوست اضافی آنها را جدا کنید.
مرغ ها را با نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه طعم دار کنید.
مرغ ها را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
مرحله 2: آماده سازی پیاز
پیاز را نگینی خرد کنید.
پیاز را با روغن مایع در قابلمه تفت دهید تا شفاف شود.
مرحله 3: اضافه کردن زردچوبه و گردو
زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
گردو را پودر کنید و به قابلمه اضافه کنید.
به مدت یک دقیقه تفت دهید.
مرحله 4: اضافه کردن مرغ و سایر مواد
مرغ های طعم دار شده را به قابلمه اضافه کنید.
آب به اندازه ای اضافه کنید که روی مرغ ها را بپوشاند.
درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزند.
رب انار، رب گوجه فرنگی، شکر، زعفران، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
به مدت 30 دقیقه دیگر بجوشانید تا خورش جا بیفتد.
مرحله 5: سرو خورش فسنجان
خورش فسنجان را با برنج و یا نان سرو کنید.
می توانید از خلال بادام، خلال پسته و یا کشمش برای تزیین خورش استفاده کنید.
نکات طلایی برای پخت خورش فسنجان مجلسی:
مرحله 4: اضافه کردن آب و تفت دادن گردو
تفت دادن کوتاه گردو: راز خوشمزگی خورش فسنجان در تفت دادن کوتاه گردو است. تفت دادن بیش از حد گردو می تواند باعث سوختن آن و تلخی طعم خورش شود.
استفاده از آب مناسب: 6 تا 7 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید.
مرحله 5: جوشاندن و روغن انداختن گردو
جوش سریع: حرارت را زیاد کنید تا آب به سرعت به جوش آید.
پخت با حرارت ملایم: پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید تا گردو به آرامی شروع به روغن انداختن کند.
صبر و حوصله: در این مرحله حدود 2 تا 3 ساعت صبر کنید تا گردو به طور کامل روغن بیندازد.
مرحله 6: اضافه کردن رب انار
تنظیم طعم ترشی: مقدار رب انار را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. برای طعمی ترش تر، از رب انار ترش بیشتری استفاده کنید.
افزودن رب گوجه فرنگی: برای رنگ نارنجی تر خورش، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
مرحله 7: سرخ کردن مرغ
طعم دهی مرغ: مرغ ها را از یخچال خارج کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سرخ کردن کامل: مرغ ها را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
مرحله 8: اضافه کردن مرغ و زعفران
عطر زعفران: زعفران دم کرده را به همراه مرغ ها به خورش اضافه کنید.
طعم ملس: در صورت تمایل، 1 قاشق غذاخوری شکر برای طعم ملس به خورش اضافه کنید.
مرحله 9: جا افتادن خورش
پخت با حرارت ملایم: حدود 1 تا 1.5 ساعت دیگر زمان لازم است تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد.
صبر کلید خوشمزگی: خورش فسنجان غذایی است که به صبر و حوصله نیاز دارد.
با رعایت این نکات کلیدی، شما می توانید به راحتی یک خورش فسنجان مجلسی و اصیل با طعمی بی نظیر در منزل خود تهیه کنید و از آن لذت ببرید!
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0