آمارتکستاریخ انتشار : یکشنبه 28 بهمن 1403 - 21:22
کد خبر : 616837

راز و رمزهای پخت پلو مرغ بهشهری اصیل و خوش طعم

راز و رمزهای پخت پلو مرغ بهشهری اصیل و خوش طعم

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری: نکات و فوت و فن‌ها پلو مرغ بهشهری یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه خطه شمال ایران است که با طعم بی‌نظیر و عطر دلپذیر خود، طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه این غذای لذیذ را به همراه نکات و فوت و فن‌های مهم آن به

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری: نکات و فوت و فن‌ها

پلو مرغ بهشهری یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه خطه شمال ایران است که با طعم بی‌نظیر و عطر دلپذیر خود، طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه این غذای لذیذ را به همراه نکات و فوت و فن‌های مهم آن به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

برنج: 3 پیمانه
مرغ: 1 عدد (بهتر است از مرغ محلی استفاده شود)
پیاز: 2 عدد (1 عدد برای مرغ، 1 عدد برای پلو)
سیر: 3 حبه
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
رب آلوچه: 1 قاشق غذاخوری
رب نارنج: 1 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
آلو خشک: نصف پیمانه (مخلوطی از آلو سیاه، زرد و قرمز)
سیب زمینی: 2 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل تهیه

آماده‌سازی مرغ: مرغ را به قطعات دلخواه برش دهید و با پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کنید. سپس آن را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
تهیه سس: رب انار، رب آلوچه و رب نارنج (در صورت استفاده) را با کمی آب جوش رقیق کنید و به مرغ اضافه کنید. اجازه دهید مرغ با سس بپزد و طعم بگیرد.
آماده‌سازی آلوها: آلوهای خشک را به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید. سپس آنها را به سس مرغ اضافه کنید و کمی دیگر بپزید.
تهیه پلو: برنج را به روش معمول آبکش کنید.
تهیه ته دیگ: سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت دلخواه برش دهید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
لایه بندی پلو: در قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی‌های سرخ شده را ته قابلمه بچینید. سپس یک لایه برنج، یک لایه مرغ و سس، و یک لایه آلو بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.
دم کردن پلو: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید پلو به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت دم بکشد.

راز و رمزهای پخت پلو مرغ بهشهری اصیل و خوش طعم
نکات مهم

برای تهیه پلو مرغ بهشهری از مرغ محلی استفاده کنید تا طعم غذا بهتر شود.
میزان ترشی و شیرینی سس را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
برای خوشمزه‌تر شدن پلو می‌توانید از زعفران دم کرده در لایه آخر استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از مواد دیگری مانند گردو، کشمش و زرشک نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.