تاریخ انتشار : شنبه 3 آذر 1403 - 11:50 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 614205

راز ترشی‌های رستوران: طرز تهیه ترشی کلم قرمز با طعم بی‌نظیر

راز ترشی‌های رستوران: طرز تهیه ترشی کلم قرمز با طعم بی‌نظیر

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی، خوشمزه و مجلسی ترشی کلم قرمز رستورانی طعمی متفاوت و دلپذیر دارد که آن را از سایر ترشی‌ها متمایز می‌کند. برای تهیه این ترشی خوشمزه، به مواد اولیه و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله این ترشی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم: مواد

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی، خوشمزه و مجلسی

ترشی کلم قرمز رستورانی طعمی متفاوت و دلپذیر دارد که آن را از سایر ترشی‌ها متمایز می‌کند. برای تهیه این ترشی خوشمزه، به مواد اولیه و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله این ترشی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

کلم قرمز: ۱ عدد متوسط
هویج: ۲ عدد متوسط
سیر: ۵ حبه
آب: ۱ لیتر
سرکه سفید: ۱ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
دانه خردل: ۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: به مقدار دلخواه (اختیاری)

طرز تهیه:
آماده‌سازی مواد اولیه:

کلم قرمز را به صورت رشته‌های نازک خرد کنید.
هویج‌ها را نیز به صورت خلال یا نگینی خرد کنید.
سیرها را پوست کنده و به صورت ورقه‌ای خرد کنید.

پختن کلم:

کلم قرمز خرد شده را در یک قابلمه بزرگ ریخته و روی آن آب جوش بریزید.
اجازه دهید کلم به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بماند، سپس آب آن را آبکش کنید. این کار باعث می‌شود کلم نرم‌تر شده و رنگ آن نیز زیباتر شود.

راز ترشی‌های رستوران: طرز تهیه ترشی کلم قرمز با طعم بی‌نظیر

 

تهیه مخلوط ترشی:

در یک قابلمه جداگانه، آب، سرکه، شکر، نمک، دانه خردل، زیره سبز و فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا مخلوط به جوش آید.
پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و اجازه دهید مخلوط به مدت ۵ دقیقه بجوشد.

مخلوط کردن مواد:

کلم قرمز آبکش شده، هویج و سیر را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز بریزید.
مخلوط داغ سرکه و سبزیجات را روی مواد ریخته و اجازه دهید کاملا سرد شود.

نگهداری:

ظرف را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید. ترشی کلم قرمز معمولا پس از گذشت چند روز طعم بهتری پیدا می‌کند.

راز ترشی‌های رستوران: طرز تهیه ترشی کلم قرمز با طعم بی‌نظیر

نکات مهم:

برای اینکه ترشی کلم قرمز شما رنگ زیباتری داشته باشد، می‌توانید هنگام پختن کلم، کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.
اگر دوست دارید ترشی شما تندتر باشد، می‌توانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید.
برای اینکه ترشی شما مدت طولانی‌تری تازه بماند، از ظرف شیشه‌ای تمیز و عاری از هرگونه باکتری استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.