تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
کد خبر : 614483

رازهای پخت یک آش رشته مجلسی و جا افتاده

رازهای پخت یک آش رشته مجلسی و جا افتاده

فوت و فن پختن آش رشته جا افتاده و خوشمزه آش رشته یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که پخت آن کمی حوصله می‌طلبد. اما با رعایت چند نکته ساده می‌توانید یک آش رشته جا افتاده و خوشمزه درست کنید. نکات مهم برای پخت آش رشته: خیساندن حبوبات: حبوبات (نخود، لوبیا چیتی و

فوت و فن پختن آش رشته جا افتاده و خوشمزه

آش رشته یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که پخت آن کمی حوصله می‌طلبد. اما با رعایت چند نکته ساده می‌توانید یک آش رشته جا افتاده و خوشمزه درست کنید.

نکات مهم برای پخت آش رشته:

خیساندن حبوبات: حبوبات (نخود، لوبیا چیتی و عدس) را حداقل به مدت 12 ساعت قبل از پختن خیس کنید. این کار باعث می‌شود حبوبات زودتر پخته شوند و نفخ کمتری داشته باشند.
سبزی آش: از سبزی آش تازه استفاده کنید. سبزی آش را به صورت درشت خرد کنید تا طعم بهتری به آش بدهد.
پیاز داغ: پیاز داغ را در روغن زیاد و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز داغ باعث خوشرنگ و خوش طعم شدن آش می‌شود.
آرد برنج: برای غلیظ کردن آش می‌توانید از آرد برنج استفاده کنید. آرد برنج را در آب سرد حل کرده و سپس به آش اضافه کنید.
کشک: کشک را در آخر به آش اضافه کنید تا طعم ترش و دلچسبی به آن بدهد.
نمک: نمک را در آخر پخت به آش اضافه کنید.
حرارت پخت: آش را با حرارت ملایم بپزید تا خوب جا بیفتد.
هم زدن: آش را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و یکدست شود.

رازهای پخت یک آش رشته مجلسی و جا افتاده

فوت و فن‌های پخت آش رشته:

آب گوشت: برای طعم دار شدن آش می‌توانید از آب گوشت استفاده کنید.
زعفران: برای رنگ و طعم بهتر می‌توانید کمی زعفران به آش اضافه کنید.
نعناع داغ: نعناع داغ را در آخر پخت به آش اضافه کنید.
سیر داغ: سیر داغ را در روغن سرخ کنید و به آش اضافه کنید.
تفت دادن حبوبات: قبل از پختن حبوبات را کمی در روغن تفت دهید تا طعم بهتری پیدا کنند.
استفاده از سبزی خشک: اگر سبزی تازه در دسترس نداشتید می‌توانید از سبزی خشک استفاده کنید.
آش رشته نذری: برای آش رشته نذری معمولاً از مقدار بیشتری حبوبات و سبزی استفاده می‌شود.

نکات مهم برای جا افتادن آش رشته:

زمان پخت کافی: آش رشته نیاز به زمان پخت طولانی دارد تا حبوبات و سبزی‌ها خوب پخته شوند و آش جا بیفتد.
حرارت ملایم: آش را با حرارت ملایم بپزید تا مواد به خوبی پخته شوند و آش ته نگیرد.
هم زدن مداوم: آش را مرتب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و آش یکدست شود.
استفاده از قابلمه مناسب: از قابلمه سنگین و با عمق مناسب استفاده کنید تا آش به خوبی جا بیفتد.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.