دیپ مرغ و بادمجان مجلسی: پیشغذایی خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این دیپ با استفاده از مرغ، بادمجان و ادویه های خوش عطر تهیه می شود و گزینه ای عالی برای میزهای مختلف، اعم از مهمانی ها یا شب های
طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان
دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این دیپ با استفاده از مرغ، بادمجان و ادویه های خوش عطر تهیه می شود و گزینه ای عالی برای میزهای مختلف، اعم از مهمانی ها یا شب های دورهمی خانوادگی است.
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ: 1 عدد
سیر: 3 حبه
لیموترش: 1/2 عدد
فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه ای: 2 الی 3 عدد
نمک، فلفل سیاه، برگ بو: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
بادمجان: 3 الی 4 عدد
ماست چکیده: 4 قاشق غذاخوری
سس خردل: 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
کباب کردن بادمجان و فلفل: ابتدا بادمجان ها را شسته، با چاقو چند برش زده و همراه با فلفل ها در سینی فر قرار دهید. آن ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کبابی شوند، بپزید.
پخت مرغ: سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز چهار قاچ شده، برگ بو، نمک و فلفل در قابلمه ای قرار دهید. حالا آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ کاملاً پخته شود.
آماده سازی بادمجان و فلفل: پس از پخت، پوست بادمجان ها و فلفل ها را گرفته و آن ها را روی تخته کار به صورت ساطوری خرد کنید تا به شکل پوره درآیند.
مخلوط کردن مواد: مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به همراه بادمجان و فلفل خرد شده در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید. آب نصف لیموترش را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
تهیه سس دیپ: در یک کاسه کوچک، ماست چکیده، سیر رنده شده، سس خردل، کمی نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید تا سس یکدستی درست شود.
اضافه کردن سس به مخلوط مرغ و بادمجان: سس را به مخلوط مرغ، بادمجان و فلفل اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمامی مواد با سس مخلوط شوند.
تزیین و سرو: دیپ مرغ و بادمجان را می توانید با نان تست شده، چیپس یا نان تردیلا سرو کنید. همچنین می توانید برای تزیین از گردو، پاپریکا تفت داده شده یا جعفری استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0