دو روش طلایی برای پخت باقالی تازه: با پوست و بدون پوست، به همین سادگی

پخت باقالی تازه با پوست این روش سادهترین راه برای لذت بردن از طعم باقالی تازه است. مواد لازم 1 کیلوگرم باقالی تازه با پوست (در غلاف) آب به مقدار لازم 1 قاشق غذاخوری نمک 1-2 قاشق چایخوری پودر گلپر (اختیاری) کره یا روغن (اختیاری) طرز تهیه بجوشانید: باقالیها را با پوست داخل قابلمه بریزید
پخت باقالی تازه با پوست
این روش سادهترین راه برای لذت بردن از طعم باقالی تازه است.
مواد لازم
1 کیلوگرم باقالی تازه با پوست (در غلاف)
آب به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری نمک
1-2 قاشق چایخوری پودر گلپر (اختیاری)
کره یا روغن (اختیاری)
طرز تهیه
بجوشانید: باقالیها را با پوست داخل قابلمه بریزید و آب کافی اضافه کنید تا کاملاً آنها را بپوشاند. نمک را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
بپزید: حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 1 تا 2 ساعت بپزد تا پوست باقالی نرم شود. زمان پخت بسته به تازگی و اندازه باقالی متفاوت است.
آبکش کنید: پس از پخت، باقالیها را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
جدا کنید: غلاف باقالی را باز کنید و دانهها را بیرون بیاورید. اگر پوست داخلی دانهها سفت است، میتوانید آن را جدا کنید (معمولاً برای باقالیهای جوان نیازی نیست).
سرو کنید: باقالی پخته شده را در ظرف بریزید و در صورت تمایل با پودر گلپر و کمی کره یا روغن سرو کنید.
نکات
برای کاهش تلخی باقالی، میتوانید یک قاشق چایخوری شکر یا کمی آبلیمو به آب در حال پخت اضافه کنید.
برخی افراد باقالی پخته شده را بعد از آبکش کردن در آب سرد میریزند تا تلخی آن گرفته شود.
برای پخت سریعتر میتوانید از زودپز استفاده کنید. در زودپز حدود 30 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم کافی است.
بعد از پخت، قرار دادن باقالی در آب سرد به جدا شدن راحتتر پوست آن کمک میکند.

پخت باقالی تازه بدون پوست
این روش برای استفاده از باقالی در غذاها یا خوردن به صورت پوست کنده مناسب است.
مواد لازم
500 گرم باقالی تازه، پوست کنده
آب به مقدار لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
بجوشانید: باقالیهای پوست کنده را در قابلمه بریزید و آب کافی اضافه کنید تا روی آنها را بگیرد. کمی نمک اضافه کنید.
بپزید: روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد تا نرم شود. زمان پخت بسته به سن باقالی متفاوت است.
آبکش کنید: پس از پخت، باقالیها را آبکش کنید.
نکات
میتوانید در حین پخت کمی شوید یا ادویههای دلخواه اضافه کنید.
باقالی پوست کنده زودتر میپزد، پس مراقب باشید له نشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0