تاریخ انتشار : شنبه 3 آذر 1403 - 11:57 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 614210

دونات پرتقالی خانگی: طعمی که شما را مدهوش می‌کند

دونات پرتقالی خانگی: طعمی که شما را مدهوش می‌کند

طرز تهیه دونات پرتقالی خوشمزه و خانگی با نکات طلایی دونات پرتقالی یکی از محبوب‌ترین انواع دونات‌هاست که با عطر و طعم دلپذیر پرتقال، هر کسی را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این دونات خوشمزه در خانه، به مواد ساده‌ای نیاز دارید و با رعایت چند نکته می‌توانید دونات‌هایی نرم و پف کرده داشته

طرز تهیه دونات پرتقالی خوشمزه و خانگی با نکات طلایی

دونات پرتقالی یکی از محبوب‌ترین انواع دونات‌هاست که با عطر و طعم دلپذیر پرتقال، هر کسی را به خود جذب می‌کند. برای تهیه این دونات خوشمزه در خانه، به مواد ساده‌ای نیاز دارید و با رعایت چند نکته می‌توانید دونات‌هایی نرم و پف کرده داشته باشید.

مواد لازم:
برای خمیر دونات:

آرد سفید: ۳ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
جوز هندی: یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ بزرگ: ۲ عدد
شیر ولرم: ۱ پیمانه
کره نرم: نصف پیمانه
پوست رنده شده یک پرتقال
آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

دونات پرتقالی خانگی: طعمی که شما را مدهوش می‌کند

برای روکش:

شکر: ۱ پیمانه
دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:
آماده‌سازی خمیر:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز هندی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
در کاسه دیگری، تخم‌مرغ‌ها، شکر، وانیل، پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
کره نرم را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مخلوط خشک را به تدریج به مواد تر اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و به مدت ۵-۷ دقیقه ورز دهید.
خمیر را در کاسه‌ای چرب قرار داده، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

دونات پرتقالی خانگی: طعمی که شما را مدهوش می‌کند

شکل دادن به دونات‌ها:

بعد از گذشت ۱ ساعت، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و با استفاده از قالب دونات، خمیرها را برش بزنید.
دونات‌ها را روی سینی فر چرب شده بچینید و به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا بپزند.

تهیه روکش:

شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
دونات‌های پخته شده را از فر خارج کرده و بلافاصله در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید تا سطح آن‌ها کاملا پوشیده شود.

دونات پرتقالی خانگی: طعمی که شما را مدهوش می‌کند

نکات و ترفندهای طلایی:

دمای شیر: شیر ولرم باعث فعال شدن مخمر و پف کردن بهتر خمیر می‌شود.
ورز دادن خمیر: خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا گلوتن فعال شود و دونات‌ها نرم و لطیف شوند.
زمان استراحت خمیر: اجازه دهید خمیر به اندازه کافی استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
روغن سرخ کردن: اگر می‌خواهید دونات‌های شما سرخ شده باشد، می‌توانید از روغن داغ برای سرخ کردن آن‌ها استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.