تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
کد خبر : 612950

دوشاب یومرتا، یک صبحانه دلچسب و انرژی‌زا

دوشاب یومرتا، یک صبحانه دلچسب و انرژی‌زا

طرز تهیه دوشاب یومرتا: صبحانه‌ای مقوی و سنتی آذربایجانی دوشاب یومرتا یکی از صبحانه‌های سنتی و پرطرفدار آذربایجانی است که طعمی شیرین و دلچسب دارد. این غذا با ترکیبی از دوشاب، تخم‌مرغ، آجیل و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و بسیار مقوی و انرژی‌زا است. مواد لازم: دوشاب انگور: به مقدار لازم (بسته به تعداد نفر)

طرز تهیه دوشاب یومرتا: صبحانه‌ای مقوی و سنتی آذربایجانی

دوشاب یومرتا یکی از صبحانه‌های سنتی و پرطرفدار آذربایجانی است که طعمی شیرین و دلچسب دارد. این غذا با ترکیبی از دوشاب، تخم‌مرغ، آجیل و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و بسیار مقوی و انرژی‌زا است.

مواد لازم:
دوشاب انگور: به مقدار لازم (بسته به تعداد نفر)
تخم‌مرغ: به تعداد نفرات
کره یا روغن: برای سرخ کردن
گردو: خرد شده
کنجد: بو داده
دارچین: به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه (اختیاری)
طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را بشکنید: تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب بشکنید و کمی هم بزنید.
تفت دادن تخم‌مرغ: در یک تابه، کره یا روغن را گرم کنید و تخم‌مرغ‌ها را به صورت املت یا نیمرو سرخ کنید.
آماده کردن دوشاب: دوشاب را در یک ظرف جداگانه گرم کنید تا کمی رقیق شود.
ترکیب مواد: تخم‌مرغ‌های سرخ شده را در ظرفی مناسب بچینید و روی آن‌ها را با دوشاب گرم بپوشانید.
اضافه کردن آجیل و ادویه: گردو و کنجد بو داده را روی دوشاب بپاشید و در صورت دلخواه، کمی دارچین و زعفران دم کرده نیز اضافه کنید.

 

دوشاب یومرتا، یک صبحانه دلچسب و انرژی‌زا

نکات مهم:
دوشاب: می‌توانید از دوشاب انگور طبیعی یا صنعتی استفاده کنید. برای طعم بهتر، بهتر است از دوشاب طبیعی استفاده کنید.
تخم‌مرغ: می‌توانید به جای تخم‌مرغ، از سفیده تخم‌مرغ استفاده کنید.
آجیل: به جای گردو و کنجد، می‌توانید از بادام، پسته یا هر آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
ادویه: برای طعم‌دار کردن دوشاب یومرتا می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند هل یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
سرو دوشاب یومرتا:
دوشاب یومرتا را به همراه نان گرم یا نان تست میل کنید. این غذا یک صبحانه کامل و انرژی‌زا است و برای شروع یک روز پر انرژی بسیار مناسب است.

نکات اضافی:

برای تزیین، می‌توانید روی دوشاب یومرتا را با کمی پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.
دوشاب یومرتا را می‌توانید به صورت سرد یا گرم میل کنید.
این غذا یک صبحانه سنتی آذربایجانی است و در بسیاری از مناطق ایران نیز محبوب است.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.