دمنوش عناب خانگی در 3 روش آسان و سریع

سه روش تهیه دمنوش عناب خانگی: دمنوش عناب یک نوشیدنی گرم و دلچسب با خواص درمانی فراوان است. این دمنوش به سادگی در خانه قابل تهیه است و شما میتوانید با توجه به ذائقه خود، طعم آن را متنوع کنید. در ادامه، سه روش مختلف برای تهیه دمنوش عناب را به شما آموزش میدهیم: روش
سه روش تهیه دمنوش عناب خانگی:
دمنوش عناب یک نوشیدنی گرم و دلچسب با خواص درمانی فراوان است. این دمنوش به سادگی در خانه قابل تهیه است و شما میتوانید با توجه به ذائقه خود، طعم آن را متنوع کنید. در ادامه، سه روش مختلف برای تهیه دمنوش عناب را به شما آموزش میدهیم:
روش اول: دمنوش ساده عناب
مواد لازم:
عناب خشک: 5-7 عدد
آب جوش: 3 لیوان
طرز تهیه:
عنابها را بشویید و هستههای آنها را خارج کنید.
عنابها را در قوری یا ظرف مناسب بریزید.
آب جوش را به عنابها اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه دم بکشد.
دمنوش را صاف کرده و به دلخواه میتوانید کمی عسل یا نبات به آن اضافه کنید.
روش دوم: دمنوش عناب با زنجبیل و دارچین
مواد لازم:
عناب خشک: 5-7 عدد
زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق چایخوری
دارچین پودر شده: ½ قاشق چایخوری
آب جوش: 3 لیوان
طرز تهیه:
عنابها را بشویید و هستههای آنها را خارج کنید.
عنابها، زنجبیل رنده شده و دارچین را در قوری یا ظرف مناسب بریزید.
آب جوش را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه دم بکشد.
دمنوش را صاف کرده و میل کنید.
این ترکیب، علاوه بر طعم دلپذیر، خواص ضد التهابی و تقویت سیستم ایمنی بدن را نیز دارد.
روش سوم: دمنوش عناب با گل گاوزبان
مواد لازم:
عناب خشک: 5-7 عدد
گل گاوزبان خشک: 1 قاشق غذاخوری
آب جوش: 3 لیوان
طرز تهیه:
عنابها و گل گاوزبان را در قوری یا ظرف مناسب بریزید.
آب جوش را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 10-15 دقیقه دم بکشد.
دمنوش را صاف کرده و میل کنید.
این ترکیب، علاوه بر طعم آرامشبخش، خواص آرامبخشی و ضد استرس دارد.
نکات مهم:
میتوانید از عناب تازه به جای خشک استفاده کنید.
برای شیرین کردن دمنوش، از عسل، نبات یا خرما استفاده کنید.
میتوانید دمنوش عناب را گرم یا سرد میل کنید.
برای افزایش طعم، میتوانید از چند عدد هل یا زعفران نیز استفاده کنید.
خواص دمنوش عناب:
تقویت سیستم ایمنی بدن
کاهش استرس و اضطراب
بهبود کیفیت خواب
کمک به هضم غذا
کاهش فشار خون
تقویت قلب
موارد منع مصرف:
افرادی که به عناب یا سایر مواد تشکیل دهنده دمنوش حساسیت دارند، نباید از آن استفاده کنند.
مصرف بیش از حد عناب ممکن است باعث یبوست شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0