تاریخ انتشار : یکشنبه ۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸
کد خبر : 613443

دمنوش طلایی سلامتی: عناب و زنجبیل برای تقویت سیستم ایمنی

دمنوش طلایی سلامتی: عناب و زنجبیل برای تقویت سیستم ایمنی

طرز تهیه دمنوش عناب و زنجبیل: نوشیدنی گرم و مقوی برای روزهای سرد دمنوش عناب و زنجبیل یک نوشیدنی گرم و دلچسب با خواص درمانی فراوان است. این دمنوش به دلیل وجود عناب و زنجبیل، دارای خواص ضدالتهابی، تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و کاهش استرس است. مواد لازم: عناب خشک: 5-7 عدد زنجبیل تازه

طرز تهیه دمنوش عناب و زنجبیل: نوشیدنی گرم و مقوی برای روزهای سرد

دمنوش عناب و زنجبیل یک نوشیدنی گرم و دلچسب با خواص درمانی فراوان است. این دمنوش به دلیل وجود عناب و زنجبیل، دارای خواص ضدالتهابی، تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و کاهش استرس است.

مواد لازم:

عناب خشک: 5-7 عدد
زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق چایخوری
آب: 3 لیوان
عسل یا نبات (اختیاری): به میزان دلخواه

طرز تهیه:

آماده سازی مواد: عناب‌ها را شسته و هسته آنها را خارج کنید. زنجبیل تازه را پوست کنده و رنده کنید.
جوشاندن آب: آب را در یک قوری یا قابلمه مناسب بجوشانید.
اضافه کردن مواد: عناب‌ها و زنجبیل رنده شده را به آب جوش اضافه کنید.
دم کشیدن: اجازه دهید دمنوش به مدت 15-20 دقیقه دم بکشد تا طعم و خواص آن به خوبی استخراج شود.
صاف کردن: دمنوش را از صافی رد کنید تا هسته‌های عناب و تکه‌های زنجبیل از آن جدا شود.
شیرین کردن: در صورت تمایل، دمنوش را با عسل یا نبات شیرین کنید.

نکات مهم:

مقدار مواد: مقدار عناب و زنجبیل را می‌توانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
زمان دم کشیدن: مدت زمان دم کشیدن دمنوش به میزان غلظت دلخواه شما بستگی دارد.
نوع عناب: می‌توانید از عناب خشک یا تازه استفاده کنید.
اضافه کردن سایر مواد: برای طعم بهتر می‌توانید به دمنوش خود کمی دارچین یا هل نیز اضافه کنید.

دمنوش طلایی سلامتی: عناب و زنجبیل برای تقویت سیستم ایمنی

خواص دمنوش عناب و زنجبیل:

تقویت سیستم ایمنی: به دلیل وجود ویتامین C و خواص آنتی‌اکسیدانی
کاهش التهاب: به ویژه برای تسکین گلودرد و سرفه مفید است
بهبود هضم: به دلیل خواص ضد نفخ زنجبیل
کاهش استرس: به دلیل خواص آرام‌بخش
تقویت انرژی بدن
بهبود گردش خون

زمان مناسب برای نوشیدن:

صبح‌ها: برای تقویت انرژی و بهبود هضم
شب‌ها: برای آرامش و بهبود خواب (بدون افزودن عسل)

موارد منع مصرف:

زنان باردار و شیرده: بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند.
افراد مبتلا به زخم معده: مصرف زیاد زنجبیل ممکن است باعث تشدید علائم شود.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.