تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
کد خبر : 614533

دلمه کلم پیچ خانگی، طعمی بی‌نظیر و خاطره‌انگیز

دلمه کلم پیچ خانگی، طعمی بی‌نظیر و خاطره‌انگیز

طرز تهیه دلمه کلم پیچ خوشمزه و مجلسی دلمه کلم پیچ یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که طعم بی‌نظیری دارد. برای تهیه این غذای لذیذ به مواد اولیه و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه به شما طرز تهیه دلمه کلم پیچ را به همراه نکات و فوت و فن‌های آن آموزش

طرز تهیه دلمه کلم پیچ خوشمزه و مجلسی

دلمه کلم پیچ یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که طعم بی‌نظیری دارد. برای تهیه این غذای لذیذ به مواد اولیه و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه به شما طرز تهیه دلمه کلم پیچ را به همراه نکات و فوت و فن‌های آن آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

کلم پیچ: 1 عدد بزرگ
برنج: 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز: 2 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
سبزی معطر (تره، جعفری، شنبلیله): 300 گرم
لپه: 1 پیمانه
آلو خشک: 10 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

دلمه کلم پیچ خانگی، طعمی بی‌نظیر و خاطره‌انگیز

طرز تهیه:

آماده کردن کلم: کلم را بشویید و برگ‌های آن را جدا کنید. سپس برگ‌ها را در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شوند.

آماده کردن مواد میانی:

لپه را از قبل خیس کنید.
برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه خیس کنید.
پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
سبزی معطر خرد شده را به همراه ادویه‌ها به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
لپه، برنج خیس خورده و آلو خشک را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
پیچیدن دلمه‌ها: مقداری از مواد میانی را روی برگ‌های کلم قرار دهید و آن‌ها را بپیچید.
پختن دلمه‌ها: دلمه‌ها را در قابلمه بچینید و روی آن‌ها آب جوش، رب گوجه فرنگی و زعفران دم کرده بریزید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید دلمه‌ها به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزند.

نکات و فوت و فن:

برای خوشرنگ شدن دلمه‌ها می‌توانید از کمی زعفران دم کرده در آب استفاده کنید.
برای اینکه دلمه‌ها خوش طعم‌تر شوند، می‌توانید از کمی آب لیمو یا آب نارنج استفاده کنید.
اگر دوست دارید دلمه‌هایتان کمی ترش مزه باشد، می‌توانید به مواد میانی کمی آبغوره اضافه کنید.
برای اینکه برگ‌های کلم زودتر نرم شوند، می‌توانید آن‌ها را چند ثانیه در آب جوش قرار دهید.
برای اینکه دلمه‌ها شکل خود را حفظ کنند، می‌توانید آن‌ها را با نخ ببندید.
برای تزیین دلمه‌ها می‌توانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.

نکات مهم برای انتخاب کلم:

کلم پیچ تازه و سفت را انتخاب کنید.
برگ‌های کلم باید سبز تیره و بدون لکه باشند.
ساقه کلم باید سفید و سفت باشد.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.