تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 دی 1403 - 19:45 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 615310

دسر کیوی؛ دو روش خوشمزه برای یک عصر دلنشین

دسر کیوی؛ دو روش خوشمزه برای یک عصر دلنشین

دو روش خوشمزه برای تهیه دسر کیوی با نکات طلایی کیوی میوه‌ای خوشمزه و سرشار از ویتامین C است که می‌توان از آن دسرهای متنوع و جذابی تهیه کرد. در این مطلب، دو روش ساده و خوشمزه برای تهیه دسر کیوی را به همراه نکات و فوت و فن‌های آن به شما آموزش می‌دهیم. روش

دو روش خوشمزه برای تهیه دسر کیوی با نکات طلایی

کیوی میوه‌ای خوشمزه و سرشار از ویتامین C است که می‌توان از آن دسرهای متنوع و جذابی تهیه کرد. در این مطلب، دو روش ساده و خوشمزه برای تهیه دسر کیوی را به همراه نکات و فوت و فن‌های آن به شما آموزش می‌دهیم.

روش اول: دسر کیوی کلاسیک
مواد لازم:

کیوی: 4 عدد
شکر: به مقدار دلخواه (بسته به شیرینی کیوی)
ژلاتین: 2 ورق
آب سرد: یک چهارم پیمانه
خامه صبحانه: 200 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

آماده سازی کیوی: کیوی‌ها را پوست گرفته و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن‌ها را در مخلوط‌کن یا غذاساز ریخته و پوره کنید.
آماده سازی ژلاتین: ورق‌های ژلاتین را در آب سرد خیس کنید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را آب کرده و به پوره کیوی اضافه کنید.
اضافه کردن شکر و خامه: شکر و وانیل را به پوره کیوی اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس خامه را نیز اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا مواد یکدست شوند.
قالب گیری: مواد را در قالب دلخواه ریخته و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

نکات:

برای شیرین‌تر شدن دسر می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
برای تزیین دسر می‌توانید از برش‌های کیوی یا نعناع استفاده کنید.
می‌توانید به جای ژلاتین از پودر ژلاتین استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید کمی آب لیمو به دسر اضافه کنید.

روش دوم: دسر کیوی دو رنگ
مواد لازم:

مواد لازم برای دسر کیوی کلاسیک
ژله آلوئه ورا: یک بسته
آب جوش: یک لیوان

دسر کیوی؛ دو روش خوشمزه برای یک عصر دلنشین
طرز تهیه:

آماده سازی دسر کیوی: مراحل تهیه دسر کیوی کلاسیک را تا مرحله اضافه کردن خامه انجام دهید.
آماده سازی ژله آلوئه ورا: ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط کرده و اجازه دهید تا کاملا حل شود.
قالب گیری: ابتدا نیمی از مخلوط دسر کیوی را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. سپس ژله آلوئه ورا را روی آن ریخته و دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
تزیین: برای تزیین می‌توانید از برش‌های کیوی یا آلوئه ورا استفاده کنید.

نکات:

می‌توانید از ژله‌های رنگی دیگر مانند ژله توت فرنگی یا بلوبری نیز استفاده کنید.
برای ایجاد طرح‌های زیبا در دسر، می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنید.
برای یک دسر مجلسی‌تر می‌توانید از ظرف‌های شیشه‌ای زیبا استفاده کنید.

فوت و فن‌های کلی برای تهیه دسر کیوی:

انتخاب کیوی: کیوی‌های رسیده و نرم برای تهیه دسر مناسب‌تر هستند.
شیرینی دسر: میزان شکر را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
زمان انجماد: برای اینکه دسر کاملا ببندد، باید حداقل 4 ساعت در یخچال قرار گیرد.
تزیین: با استفاده از میوه‌های دیگر، شکلات رنده شده یا مغزها می‌توانید دسر خود را زیباتر کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.