دسر کیوی؛ خنک و خوشمزه برای روزهای گرم

طرز تهیه پودینگ کیوی برای عصرانه پودینگ کیوی؛ یک دسر خنک و تابستانی پودینگ کیوی یک دسر خوشمزه و سبک است که با طعمی ترش و شیرین کیوی، شما را در روزهای گرم سال خنک میکند. تهیه این دسر بسیار آسان است و میتوانید آن را در کمتر از نیم ساعت آماده کنید. مواد لازم:
طرز تهیه پودینگ کیوی برای عصرانه
پودینگ کیوی؛ یک دسر خنک و تابستانی
پودینگ کیوی یک دسر خوشمزه و سبک است که با طعمی ترش و شیرین کیوی، شما را در روزهای گرم سال خنک میکند. تهیه این دسر بسیار آسان است و میتوانید آن را در کمتر از نیم ساعت آماده کنید.
مواد لازم:
کیوی: 4 عدد
ژلاتین: 2 ورق
شیر: 1 لیوان
شکر: 1/4 پیمانه
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
خامه صبحانه: 1 پیمانه

طرز تهیه:
آماده سازی ژلاتین: ورقهای ژلاتین را در آب سرد خیس کنید تا نرم شود.
پوره کردن کیوی: کیویها را پوست کنده و با کمک غذاساز یا چنگال پوره کنید.
گرم کردن شیر و شکر: شیر و شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
اضافه کردن ژلاتین: ژلاتین خیس خورده را به شیر گرم اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود.
مخلوط کردن مواد: پوره کیوی و وانیل را به مخلوط شیر و ژلاتین اضافه کرده و خوب هم بزنید.
اضافه کردن خامه: خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد، سپس به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
قالب زدن: مواد را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
نکات مهم:
برای تزیین پودینگ میتوانید از برشهای کیوی یا مقداری خامه استفاده کنید.
برای تهیه پودینگ با بافت نرمتر، میتوانید از شیر گرم شده برای حل کردن ژلاتین استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.
برای تزئین میتوانید از نعناع یا برگ نعناع استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0