تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 اسفند 1403 - 12:17 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 616965

دسر کرم زعفرانی: دسری شیک و خوشمزه برای تمام مناسبت‌ها

دسر کرم زعفرانی: دسری شیک و خوشمزه برای تمام مناسبت‌ها

طرز تهیه دسر کرم زعفرانی: دسری خوشمزه و مجلسی برای تمام مناسبت‌ها دسر کرم زعفرانی، دسری خوشمزه، مجلسی و بسیار آسان است که می‌توان آن را به عنوان پایه ثابت دسرهای مهمانی‌ها در نظر گرفت. این دسر با طعم و عطر زعفران و بافتی نرم و لطیف، گزینه‌ای عالی برای پذیرایی از مهمانان و یا

طرز تهیه دسر کرم زعفرانی: دسری خوشمزه و مجلسی برای تمام مناسبت‌ها

دسر کرم زعفرانی، دسری خوشمزه، مجلسی و بسیار آسان است که می‌توان آن را به عنوان پایه ثابت دسرهای مهمانی‌ها در نظر گرفت. این دسر با طعم و عطر زعفران و بافتی نرم و لطیف، گزینه‌ای عالی برای پذیرایی از مهمانان و یا حتی یک دسر خانگی برای اعضای خانواده است. در این مطلب، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به همراه نکات مهم و فوت‌وفن‌های تهیه آن به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

شیر: 2 لیوان
شکر: ½ لیوان (می‌توانید با توجه به ذائقه خود میزان آن را تغییر دهید)
خامه صبحانه: 200 گرم
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
آب سرد: ¼ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ: 3 قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه

آماده‌سازی ژلاتین: پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به مدت 5 تا 10 دقیقه به آن استراحت دهید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس آن را به روش بن ماری یا در مایکروویو حل کنید.
تهیه مخلوط شیر و شکر: شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
افزودن زعفران: زعفران دم کرده غلیظ را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر زعفران به خوبی در شیر پخش شود.
اضافه کردن خامه: خامه صبحانه را به مخلوط شیر و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
اضافه کردن ژلاتین: مخلوط ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله گلاب را نیز اضافه کنید.
قالب‌گیری دسر: قالب‌های مورد نظر خود را کمی چرب کنید و سپس مخلوط دسر را به طور مساوی در آنها بریزید.
قرار دادن در یخچال: قالب‌های دسر را به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا ببندد و سفت شود.
تزیین و سرو: پس از اینکه دسر کاملا بسته شد، آن را از یخچال خارج کنید و از قالب‌ها جدا کنید. سپس دسر را با استفاده از پودر پسته، خلال بادام، گل محمدی یا هر نوع تزیین دلخواه دیگر تزیین کنید و سرو کنید.

دسر کرم زعفرانی: دسری شیک و خوشمزه برای تمام مناسبت‌ها

نکات مهم

برای تهیه دسر کرم زعفرانی، حتما از خامه صبحانه استفاده کنید.
می‌توانید با توجه به ذائقه خود، میزان شکر و زعفران را تغییر دهید.
برای جلوگیری از گلوله شدن ژلاتین، حتما آن را به روش بن ماری یا در مایکروویو حل کنید.
برای اینکه دسر به راحتی از قالب جدا شود، قالب‌ها را کمی چرب کنید.
دسر کرم زعفرانی را می‌توانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید.

فوت‌وفن‌ها

برای داشتن دسری با طعم و عطر قوی‌تر، می‌توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.
برای تزیین دسر می‌توانید از میوه‌های تازه، سس شکلات یا کارامل نیز استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید به جای خامه صبحانه از شیر پرچرب استفاده کنید.
دسر کرم زعفرانی، دسری خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان یک دسر شیک و مجلسی در مهمانی‌ها و مجالس شما بدرخشد. با تهیه این دسر خوشمزه و رعایت نکات و فوت‌وفن‌های ذکر شده، می‌توانید دسری بی‌نظیر و خوش طعم را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.