تاریخ انتشار : دوشنبه 6 اسفند 1403 - 11:56 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 617055

دسر سنتی و خوشمزه، مرمکه زعفرانی

دسر سنتی و خوشمزه، مرمکه زعفرانی

طرز تهیه مرمکه زعفرانی برای افطار دسر مازندرانی به عنوان یک دسر سنتی و خوشمزه، مرمکه زعفرانی انتخاب بسیار خوبی برای سفره‌های افطار شماست. این دسر مازندرانی با طعم بی‌نظیر و عطر دلپذیر زعفران، می‌تواند لحظات شیرینی را برای شما و خانواده‌تان رقم بزند. در این مطلب، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به طور

طرز تهیه مرمکه زعفرانی برای افطار دسر مازندرانی

به عنوان یک دسر سنتی و خوشمزه، مرمکه زعفرانی انتخاب بسیار خوبی برای سفره‌های افطار شماست. این دسر مازندرانی با طعم بی‌نظیر و عطر دلپذیر زعفران، می‌تواند لحظات شیرینی را برای شما و خانواده‌تان رقم بزند. در این مطلب، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به طور کامل و مرحله به مرحله برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرمکه زعفرانی:

آرد برنج: یک پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
آب: سه پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
خلال بادام و پسته: برای تزیین

دسر سنتی و خوشمزه، مرمکه زعفرانی
طرز تهیه مرمکه زعفرانی:

آماده‌سازی آرد برنج: ابتدا آرد برنج را به خوبی الک کنید تا گلوله‌های آرد از بین بروند و آرد صاف و یکدستی داشته باشید.
مخلوط کردن مواد: در یک قابلمه مناسب، آرد برنج، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا آرد کاملا در آب حل شود و هیچ گلوله‌ای باقی نماند.
پخت مرمکه: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط کم کم غلیظ شود. این کار ممکن است کمی زمان ببرد، اما مهم است که به طور مداوم هم بزنید تا مرمکه ته نگیرد و گلوله نشود.
اضافه کردن گلاب و زعفران: وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، گلاب و زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا رنگ و عطر زعفران به خوبی در مرمکه پخش شود.
اضافه کردن کره: در این مرحله کره را به مرمکه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود و با سایر مواد مخلوط شود.
تزیین و سرو: مرمکه آماده شده را در ظرف‌های مناسب بریزید و روی آن را با خلال بادام و پسته تزیین کنید. می‌توانید مرمکه را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

نکات مهم:

برای تهیه مرمکه زعفرانی، حتما از آرد برنج مرغوب استفاده کنید تا دسر شما کیفیت بهتری داشته باشد.
هم زدن مداوم مرمکه در طول پخت بسیار مهم است. این کار از ته گرفتن و گلوله شدن دسر جلوگیری می‌کند.
میزان شکر مرمکه را می‌توانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
برای تزیین مرمکه می‌توانید از انواع مغزها، پودر نارگیل یا گل محمدی نیز استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.