تاریخ انتشار : یکشنبه 4 خرداد 1404 - 15:56 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 619922

دستور پخت کیک غذای شیطان: تجربه‌ای از شکلاتی‌ترین کیک جهان

دستور پخت کیک غذای شیطان: تجربه‌ای از شکلاتی‌ترین کیک جهان

طرز تهیه کیک غذای شیطان: شکلاتی‌ترین کیک دنیا اگر به دنبال تجربه‌ای بی‌نظیر از طعم شکلات در یک کیک هستید، کیک غذای شیطان (Devil’s Food Cake) همان چیزی است که می‌خواهید. این کیک به دلیل استفاده از مقدار زیاد پودر کاکائو و اغلب قهوه، طعم بسیار غنی و عمیقی از شکلات دارد و بافتی نرم

طرز تهیه کیک غذای شیطان: شکلاتی‌ترین کیک دنیا

اگر به دنبال تجربه‌ای بی‌نظیر از طعم شکلات در یک کیک هستید، کیک غذای شیطان (Devil’s Food Cake) همان چیزی است که می‌خواهید. این کیک به دلیل استفاده از مقدار زیاد پودر کاکائو و اغلب قهوه، طعم بسیار غنی و عمیقی از شکلات دارد و بافتی نرم و مرطوب ارائه می‌دهد. در ادامه، روش تهیه این کیک شکلاتی فوق‌العاده را با هم مرور می‌کنیم.

مواد لازم

آرد همه منظوره: 2 پیمانه
پودر کاکائو تلخ و مرغوب: ¾ پیمانه
شکر: 2 پیمانه
جوش شیرین: 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
روغن نباتی: 1 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
قهوه داغ: 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک غذای شیطان: تجربه‌ای از شکلاتی‌ترین کیک جهان
طرز تهیه

آماده‌سازی فر و قالب:

ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتی‌گراد (325 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
دو عدد قالب گرد به قطر 23 سانتی‌متر (9 اینچ) را چرب کرده و کمی آرد بپاشید یا کف آن‌ها را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مخلوط کردن مواد خشک:

در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و با یک همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مخلوط کردن مواد مرطوب:

در یک کاسه دیگر، روغن نباتی، شیر و قهوه داغ را با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک و مرطوب:

مواد مرطوب را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و با همزن برقی با دور متوسط به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.
تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
در نهایت، عصاره وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید. خمیر کیک شما نسبتاً رقیق خواهد بود.

پخت کیک

خمیر کیک را به طور مساوی بین دو قالب آماده شده تقسیم کنید.
قالب‌ها را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید. برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.

خنک کردن کیک

پس از پخت، قالب‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید حدود 10 تا 15 دقیقه در همان قالب خنک شوند.
سپس کیک‌ها را از قالب خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

تزئین و سرو

پس از اینکه کیک‌ها کاملاً خنک شدند، می‌توانید آن‌ها را با خامه شکلاتی، گاناش یا هر نوع فراستینگ دلخواه تزئین کنید.
این کیک شکلاتی بی‌نظیر را برش داده و نوش جان کنید!

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.