تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 16:20 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 619460

دستور تهیه سالاد نخود فرنگی به سبک ترکیه با عطر و طعمی بی‌نظیر

دستور تهیه سالاد نخود فرنگی به سبک ترکیه با عطر و طعمی بی‌نظیر

روش تهیه سالاد نخود فرنگی ترکیه‌ای با طعمی منحصر به فرد برای تهیه یک سالاد نخود فرنگی به سبک ترکیه که طعمی متفاوت و دلپذیر داشته باشد، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید. این سالاد به دلیل استفاده از مواد تازه و ادویه‌های خاص، تجربه‌ای متفاوت از سالادهای نخود فرنگی معمول را برای شما به

روش تهیه سالاد نخود فرنگی ترکیه‌ای با طعمی منحصر به فرد

برای تهیه یک سالاد نخود فرنگی به سبک ترکیه که طعمی متفاوت و دلپذیر داشته باشد، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید. این سالاد به دلیل استفاده از مواد تازه و ادویه‌های خاص، تجربه‌ای متفاوت از سالادهای نخود فرنگی معمول را برای شما به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم

نخود فرنگی پخته شده: ۲ پیمانه
ماست غلیظ: ۱ پیمانه
سیر رنده شده: ۱ حبه کوچک
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
گردو خرد شده (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه سالاد نخود فرنگی به سبک ترکیه با عطر و طعمی بی‌نظیر
دستور تهیه

آماده‌سازی نخود فرنگی: اگر از نخود فرنگی تازه استفاده می‌کنید، آن را بخارپز یا آب‌پز کنید تا نرم شود، اما له نشود. در صورتی که از کنسرو نخود فرنگی استفاده می‌کنید، آن را آبکش کرده و بشویید.
تهیه سس ماست: در یک کاسه متوسط، ماست غلیظ را بریزید. سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر سیر در ماست پخش شود.
افزودن سبزیجات معطر: شوید و نعناع تازه خرد شده را به مخلوط ماست و سیر اضافه کنید. این سبزیجات عطر و طعم تازه‌ای به سالاد می‌بخشند.
چاشنی زدن: آب لیموی تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به سس ماست اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک سس یکدست حاصل شود. مقدار نمک و فلفل را بر اساس ذائقه خود تنظیم نمایید.
ترکیب مواد: نخود فرنگی پخته شده را به کاسه حاوی سس ماست اضافه کنید. به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید تا نخود فرنگی‌ها به سس آغشته شوند. دقت کنید که نخود فرنگی‌ها له نشوند.
افزودن گردو (اختیاری): در صورت تمایل، گردوهای خرد شده را در این مرحله به سالاد اضافه کنید. گردو بافت و طعم متفاوتی به سالاد می‌بخشد.
سرو: سالاد نخود فرنگی ترکیه‌ای شما آماده است. می‌توانید آن را بلافاصله سرو کنید یا برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. این سالاد می‌تواند به عنوان پیش‌غذا، کنار غذا یا یک وعده سبک مورد استفاده قرار گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.