تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
کد خبر : 8799

دستمزد ۵۰ میلیون تومانی دبیر جشنواره موسیقی فجر / رئیس جشنواره نقشی در انتخاب گروه‌ها نداشت

دستمزد ۵۰ میلیون تومانی دبیر جشنواره موسیقی فجر / رئیس جشنواره نقشی در انتخاب گروه‌ها نداشت

دستمزد ۵۰ میلیون تومانی دبیر جشنواره موسیقی فجر / رئیس جشنواره نقشی در انتخاب گروه‌ها نداشت دبیر جشنواره موسیقی فجر اعلام کرد که دستمزد سال گذشته‌اش ۵۰ میلیون تومان بوده و این مبلغ را برای کمک به حیوانات اختصاص داده است. – اخبار فرهنگی – به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر صبح امروز سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ در تالار وحدت برگزار شد. در این نشست محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی و رئیس جشنواره، شاهین فرهت دبیر جشنواره و مجید فروغی مدیر روابط عمومی جشنواره حضور داشتند.
هر کدام از حاضران در این جلسه ابتدا به بیان توضیح هایی درباره بخش های مختلف جشنواره پرداختند و در ادامه به پرسش های خبرنگاران پاسخ دادند.
در ادامه متن صحبت های هر کدام از مسئولان جشنواره را می خوانید:
دستمزد گروه‌ها برابر است / نقشی در انتخاب گروه‌ها نداشتم
محمد اله‌یاری مدیر کل دفتر موسیقی و رئیس جشنواره موسیقی فجر: دفتر موسیقی از مردادماه کار برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره را آغاز کردیم. جشنواره سال گذشته صاحب آیین نامه شده بود و تلاش کردیم که امسال هم جشنواره را براساس همین آیین‌..

دستمزد ۵۰ میلیون تومانی دبیر جشنواره موسیقی فجر / رئیس جشنواره نقشی در انتخاب گروه‌ها نداشت

دبیر جشنواره موسیقی فجر اعلام کرد که دستمزد سال گذشته‌اش ۵۰ میلیون تومان بوده و این مبلغ را برای کمک به حیوانات اختصاص داده است.

دستمزد 50 میلیون تومانی دبیر جشنواره موسیقی فجر / رئیس جشنواره نقشی در انتخاب گروه‌ها نداشت – اخبار فرهنگی –

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر صبح امروز سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ در تالار وحدت برگزار شد. در این نشست محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی و رئیس جشنواره، شاهین فرهت دبیر جشنواره و مجید فروغی مدیر روابط عمومی جشنواره حضور داشتند.

هر کدام از حاضران در این جلسه ابتدا به بیان توضیح هایی درباره بخش های مختلف جشنواره پرداختند و در ادامه به پرسش های خبرنگاران پاسخ دادند.

در ادامه متن صحبت های هر کدام از مسئولان جشنواره را می خوانید:

دستمزد گروه‌ها برابر است / نقشی در انتخاب گروه‌ها نداشتم

محمد اله‌یاری مدیر کل دفتر موسیقی و رئیس جشنواره موسیقی فجر: دفتر موسیقی از مردادماه کار برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره را آغاز کردیم. جشنواره سال گذشته صاحب آیین نامه شده بود و تلاش کردیم که امسال هم جشنواره را براساس همین آیین‌نامه برگزار کنیم. به کمک استاد فرهت که دبیر جشنواره هستند، هیات انتخاب آثار و گروه‌ها مشخص شد و با انتشار فراخوان به پیش رفتیم. برخی از گروه‌ها براساس فراخوان و برخی از گروه‌ها هم براساس دعوتِ جشنواره در جدول اجرایی جشنواره حضور دارند.

تلاش می‌کنیم که جشنواره موسیقی فجر بتواند هویت واقعی‌تر و منسجم‌تری در حوزه موسیقی داشته باشد. جشنواره باید به این سمت برود که هنرمندان عرصه موسیقی آثار جدیدشان را در جشنواره ارائه کنند. امسال هیات انتخاب تلاش کرد تا نفرات برگزیده دیگر جشنواره ها را هم در دل خود داشته باشد.

امسال نسبت گروه‌های دعوتی و گروه‌هایی که از طریق فراخوان به جشنواره آمده‌اند، تقریبا برابر بود. تمام این گروه‌ها هم از طریق هیات انتخابِ آثار تایید شده‌اند.

جشنواره علاوه بر تهران در بوشهر، آذربایجان شرقی، خوزستان، مازندران، فارس، سیستان و بلوچستان و منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود. امسال هم به سیاق سال‌های گذشته، جشنواره موسیقی فجر از چهار پیشکسوت موسیقی تقدیر می‌کند. افلیا پرتو، نادر مشایخی، حسن اسکندری و هوشنگ ظریف هم در این دوره از جشنواره تجلیل می‌شوند.

بخش نشست‌های پژوهشی جشنواره هم امسال برگزار می شود. موضوع حرمت در موسیقی، بداهه نوازی در موسیقی ایران، روند ترانه سرایی در موسیقی ایران، تاثیر فضای مجازی بر موسیقی، سیرتغییرات موسیقی پاپ در سه دهه اخیر؛ موضوع‌هایی هستند که در بخش پژوهش مورد بررسی قرار می‌گیرند.

شب موسیقی سیستان و بلوچستان را برگزار می‌کنیم. یک قطعه سمفونی آماده شده که به درگذشتگان حادثه هواپیمای اوکراینی تقدیم می‌شود. این قطعه را آقای بهزاد عبدی ساخته است و توسط ارکستر ملی اجرا می شود.

امسال هم مجموع هزینه‌هایی که برای جشنواره صرف شده را اعلام می‌کنیم تا مردم در جریان باشند که چه اتفاقی برای بودجه جشنواره رخ داده است.

من در جلسات هیات انتخاب حضور داشتم. این جلسات در دفتر موسیقی برگزار می‌شد و من به عنوان میزبان در جلسات بودم و دخالتی در انتخاب گروه‌ها نداشتم.

دوم آذرماه آقای ثابت نیا اعلام کردند که دیگر نمی‌خواهند مسئولیت دبیر اجرایی جشنواره را داشته باشند. دبیر اجرایی سه وظیفه دارد. هماهنگی بین کمیته ها، ساماندهی بخش مالی و پشتیبانی جشنواره از وظایف دبیر اجرایی جشنواره است. بخش پشتیبانی جشنواره با توافقی که با آقای ثابت نیا داشتیم، در انجمن موسیقی انجام می شود. انجمن امین دفتر موسیقی و بخشی از ماست.

کارهای هماهنگی و اجرایی جشنواره را هم آقای امیر مردانه انجام داده است.

مدیر جشنواره هیچگونه دخالت مستقیمی در انتخاب گروه ها برای حضور در جدول جشنواره نداشته است.

دستمزد تمام گروه های حاضر در جشنواره همسطح است.

به تمام گروه‌ها و هنرمندان گفتم که اگر می خواهید به جشنواره موسیقی فجر بیایید، با دل و جان بیایید و اگر هم نمی خواهید بیایید، اصلا به اینکه بعدش چه اتفاقی می افتد فکر نکنید. ما دفتر موسیقی را خانه هنرمندان عرصه موسیقی می دانیم و می خواهیم هنرمندان موسیقی پیروز باشند و در نهایت موسیقی باشد که پیشرفت کند.

در آبان ماه نامه ای به تمام سایت های بلیت فروشی ارسال کردیم و از آنها خواستیم پیشنهادهایشان را به جشنواره بدهند. در مجموع حدود ۱۰ شرکت به جشنواره پیشنهاد داد و در نهایت دو سایت بلیت فروشی تیوال و پارس بلیت انجام می دهند. تیوال در حوزه غیر پاپ کار می‌کند و در جشنواره هم بخش غیر پاپ را می فروشد. سایت پارس بلیت هم به جهت فنی کارش را انجام می‌دهد و خوشبختانه موفق بوده است.

در حال حاضر ۹۰ درصد متونی که برای اخذ مجوز به دفتر موسیقی میرسد، ترانه یا شعر نیست و نثر است و شرکت ها ادعا می کنند که این نقصان ها را با ملودی و موسیقی جبران می کنند.

دستمزدم ۵۰ میلیون تومان بود

شاهین فرهت دبیر جشنواره موسیقی فجر: طبق فراخوان اعلام شده از سوی دبیرخانه جشنواره موسیقی فجر، شاهد مشارکت ۲۵۳ گروه از ۲۵ استان کشور بودیم. تهران با ۱۰۷ گروه، خراسان رضوی با ۲۱، فارس با ۱۳، البرز با ۱۲، کردستان با ۱۱، آذربایجان شرقی و اصفهان با ۱۰ گروه بیشترین آمار شرکت در جشنواره را داشتند.

بیش از ۶۰ درصد از گروه های شرکت کننده در فراخوان در جدول اجراهای جشنواره از حوزه موسیقی ملی ایران و موسیقی نواحی هستند. در مجموع ۸۳ گروه طی هفت روزِ برگزاری جشنواره به صحنه می روند. این گروه ها ۱۶۰۴ هنرمند را شامل می شوند. ۹۰ نوبت اجرای موسیقی زنده در ژانرهای مختلف را خواهیم داشت.

امسال هم قرار بود تِمی در جشنواره غالب باشد که با محوریت تصنیف سازان مدرن در موسیقی ایران بپردازد. تیمی هم برای این کار انتخاب شد اما در نهایت سطح اجراها به دلخواه من نرسید. تصمیم گرفتیم که محوریت را بر تصنیف های موسیقی نواحی قرار دهیم. شروع این کار با موسیقی های محلی انجام می شود.

من پارسال گفتم دستمزدی نمی گیرم، اما بعد که جشنواره تمام شد، ۵۰ میلیون تومان به حساب من واریز شد. این مبلغ را صرف امور خیریه کردم. عاشق حیواناتی هستم که در ایران حامی ندارند و من این پول را صرف این حیوانات کردم.
پولی که به حساب من واریز شد در اسفند و پس از جشنواره واریز شد.

توجه به تنوع جغرافیایی و تنوع فُرم در بخش بین الملل

اردوان جعفریان مشاور بخش بین الملل جشنواره موسیقی فجر: امسال تلاش کردیم تا کیفیت اجراها را بالا ببریم. هشت گروه را برای حضور در جشنواره دعوت کردیم. تنوع جغرافیایی و تنوع فُرم برای راضی نگه داشتن مخاطبان سبک های مختلف را در نظر داشتیم. دو گروه موسیقی کلاسیک داریم که از اتریش و بلژیک به ایران می آیند. از کشور آذربایجان تریویی به ایران می آید. گروه موسیقی ترکمنستان در جشنواره اجرا خواهد داشت. دو گروه جَز داریم که یکی از ایتالیا و یکی هم از اتریش به ایران می آید. از کشور فرانسه دوئت ساکسیفون و آکاردئون به ایران می آید.

کنسرت موسیقی ظافر یوسف را در جشنواره داریم که این هنرمند از چهره های شناخته شده موسیقی جهان است. تلاشمان این است که اعتبار بخش بین الملل جشنواره هر سال بیشتر شود و متکی به فرد نباشد.

یک ویلونیست مشهور روس را هم دعوت کرده ایم تا با ارکستر سمفونیک صدا و سیما اجرایی داشته باشد.

انتهای پیام/

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.