تاریخ انتشار : یکشنبه 23 دی 1403 - 22:18
کد خبر : 615876

دانمارکی خونگی: دستور پخت آسان

دانمارکی خونگی: دستور پخت آسان

طرز تهیه شیرینی دانمارکی: یک شیرینی خوشمزه و لذیذ شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار است که با لایه‌های نازک خمیر و فیلینگ‌های مختلف تهیه می‌شود. برای تهیه یک شیرینی دانمارکی خوشمزه و حرفه‌ای، به چند نکته مهم باید توجه کنید. در ادامه، طرز تهیه شیرینی دانمارکی به همراه نکات و فوت و

طرز تهیه شیرینی دانمارکی: یک شیرینی خوشمزه و لذیذ

شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار است که با لایه‌های نازک خمیر و فیلینگ‌های مختلف تهیه می‌شود. برای تهیه یک شیرینی دانمارکی خوشمزه و حرفه‌ای، به چند نکته مهم باید توجه کنید. در ادامه، طرز تهیه شیرینی دانمارکی به همراه نکات و فوت و فن‌های آن را برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی دانمارکی:

آرد سفید: 500 گرم
کره سرد و نگینی شده: 250 گرم
شکر: 100 گرم
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: 1 عدد
شیر سرد: 100 میلی‌لیتر
خمیرمایه خشک: 1 قاشق چای‌خوری
شکر برای فعال کردن خمیرمایه: 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای فیلینگ (به دلخواه):

کرم پاتیسیه
مارمالاد
شکلات
میوه‌های تازه یا خشک
گردو یا بادام

طرز تهیه:

فعال کردن خمیرمایه: خمیرمایه خشک، شکر و مقداری از شیر ولرم را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا فعال شود.
تهیه خمیر: آرد، کره، شکر، نمک و تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. خمیرمایه فعال شده و شیر باقیمانده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. خمیر را در کاسه‌ای چرب قرار داده، روی آن را با سلفون پوشانده و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
باز کردن خمیر و لایه گذاری: خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و کره نرم شده را روی آن پخش کنید. خمیر را رول کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. این مرحله را 2 تا 3 بار تکرار کنید تا خمیر لایه لایه شود.
تهیه فیلینگ: فیلینگ مورد نظر خود را آماده کنید. کرم پاتیسیه، مارمالاد، شکلات و یا هر فیلینگ دیگری که دوست دارید.
مونتاژ شیرینی: خمیر را به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کرده و به دلخواه برش بزنید. روی هر برش از خمیر، مقداری از فیلینگ قرار داده و رول کنید.
پخت شیرینی: شیرینی‌ها را در سینی فر چیده و روی آن‌ها را با زرده تخم‌مرغ مخلوط با شیر رومال کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کرده و شیرینی‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، بپزید.

دانمارکی خونگی: دستور پخت آسان

نکات و فوت و فن:

کره: استفاده از کره سرد و با کیفیت، به لایه لایه شدن خمیر کمک می‌کند.
خمیرمایه: خمیرمایه باید تازه و فعال باشد.
استراحت خمیر: اجازه دهید خمیر به اندازه کافی استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
لایه گذاری: هرچه تعداد لایه‌های خمیر بیشتر باشد، شیرینی دانمارکی تردتر خواهد بود.
فیلینگ: از هر نوع فیلینگی که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید.
پخت: شیرینی‌ها را در دمای مناسب و به مدت زمان مشخص بپزید تا مغزپخت شوند.

انواع فیلینگ برای شیرینی دانمارکی:

کرم پاتیسیه
مارمالاد میوه‌ای (توت فرنگی، آلبالو، هلو و …)
شکلات
میوه‌های تازه یا خشک (توت فرنگی، بلوبری، موز، گردو، بادام و …)
پنیر خامه‌ای با عسل یا مربا
ترکیب پنیر خامه‌ای و میوه

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.