خیارشور سوخاری: ترد و خوشمزه، مثل انفجار طعم در دهان
خیارشور سوخاری، یک میان وعده ترد و خوشمزه خیارشور سوخاری ترکیبی جذاب از ترشی و تردی است که میتواند یک میان وعده عالی یا حتی یک پیشغذای جذاب برای مهمانیها باشد. مواد لازم: خیارشور: به مقدار دلخواه (بهتر است از خیارشورهای کوچک استفاده کنید) تخم مرغ: 1 عدد آرد: نصف پیمانه آرد سوخاری: 1 پیمانه
خیارشور سوخاری، یک میان وعده ترد و خوشمزه
خیارشور سوخاری ترکیبی جذاب از ترشی و تردی است که میتواند یک میان وعده عالی یا حتی یک پیشغذای جذاب برای مهمانیها باشد.
مواد لازم:
خیارشور: به مقدار دلخواه (بهتر است از خیارشورهای کوچک استفاده کنید)
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: نصف پیمانه
آرد سوخاری: 1 پیمانه
شیر: 2 قاشق غذاخوری
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن (به مقدار دلخواه)
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
آماده سازی خیارشور: خیارشورها را از آب خارج کرده و آب آنها را خوب بگیرید.
تهیه مخلوط آرد: در یک ظرف، آرد، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید.
تهیه مایه تخم مرغ: در ظرف دیگری، تخم مرغ و شیر را با همزن بزنید تا یکدست شود.
پوشاندن خیارشورها: خیارشورها را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد بغلطانید تا کاملا پوشیده شوند.
سرخ کردن: روغن را در تابه یا فرایر داغ کنید. خیارشورهای آغشته به آرد را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
سرو: خیارشورهای سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و سپس سرو کنید.
نکات:
برای طعم بهتر میتوانید از انواع ادویههای دلخواه خود مانند پاپریکا، کاری یا زیره استفاده کنید.
میتوانید به جای آرد سوخاری از پودر نان تست استفاده کنید.
برای کاهش چربی، میتوانید خیارشورها را در فر با دمای بالا و به مدت چند دقیقه بپزید.
خیارشور سوخاری را میتوانید با سس کچاپ، سس مایونز یا هر سس دلخواه دیگری سرو کنید.
نکات ایمنی:
همیشه هنگام سرخ کردن احتیاط کنید و از روغن داغ دوری کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن خیارشورها به هم، آنها را به صورت تک تک در روغن بیندازید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0